torstai 21. kesäkuuta 2012

Talkkarin uusi sauna- aika

 Tässä kun meni entinen kierrätykseen ja ja tämä uusi ja ihkuihana naiseni kutsui Talkkarin saunaan, niin toki rutiineja tulee muuttaa. Ja kas kummaa alkuviikkon päin mentiin, sillä torstaisn Talkkarilla on sauna nykyään. Lauantai kun ei käy, koska Talkkari nuoruudessaan teki "irvinit" eli 5 saunaan ja 6 putkaan, kerta kunnon työmiehiä ollaan.
  Ja toki suurella odotuksella mentiin saunaan, sillä siveänä neitona Talkkari ei ole nähnyt Venustaan täysin alastomana. Oli tällä viimeeksikin muistaakseni nilkkasukat jalassa kun kylpyammeessa lilluttiin. Tai siis Talkkarilla oli helvetinmoinen hiki, kun piti jodlata ja samalla suorittaa luvattua jalkojen hieronta, sinänsä hyvä ettö lapikkaan koko on vain noin 38 siro.

 Mutta tämä uusi traditio koki eräänlaisen ikimuistoisen alun, sillä Talkkari astui koiranpaskaan, kun nurmikon kautta ajatteli siirtyä suoraan kohti saunan ovea. Talkkarihan ei tälläkertaa ajatellut käyttää jalkineita, kun tuli tilatuksi ja rakkaalleen näyttääkseen, että rakkaudesta leijuu niin korkealle ettei paljon kertakäyttö- grillien päällä jalkoja pakota ja käryä. No paskat sai kyytiä suihkussa ja siirryttiin kohti löylyttelyhuonetta. Liekö jäänyt sitä ihteään sittenkin Talkkarin jalkapohjaan ja siinähän sitten persuus kävi vähän liian lähellä kuiasta, siis Talkkarin perskarvat kärähtivät. Eikä siinä kaikki, kuten eräässä mainoksessa taannoin sanottiin, vaan lie villipedon karjahduksen voimasta, tuo enkelirakkani otti ja pudotti täyden kuilun Talkkarin vasemman jalan ukkovarpaalle.
 Pesut ja putsaukset menivät melko nopeasti, kun kipua turruttavaa ei ollut tavallan tarjolla ja aika tuppasi loppumaan . . . siis Talkkari olisi pääsyt "isoon kainaloon" . . .

  Toisessa kodissa sitten sisarhentovalkoiseni haki jääkaapista voita, joka on aito luonnontuote palovammoihin, mutta hädissään hän otti juuri sen väärän paketin, missä oli ERITTÄIN voimakkaasti suolattua voita. Ota nyt siinä pultit ja syytä syytöntä, kun toinen yrittää auttaa parhaansa mukaan . . .  Talkkarille jäi kyllä pieni ajatus päähän itämään, että olisikohan ollut naaraalla ketunhäntä kainalossa . . .

 Ai juu niin, Talkkarin päähän ei tullut vammoja tällä kertaa, kiitos vanhan JOFA- jääkiekkokypärän.