perjantai 8. kesäkuuta 2012

Talkkarin neuvonta palsta, seksistä

 Taas on tullut monituisia kyselyä ihmiseltä, kellä on ns. ongelmia mm. seksin kanssa. Ensinnäkin pikaviesti sinne itärajan suuntaan Toivolle, ei pääse ennätysten kirjaan harrastamalla seksiä Belaruksen pukilla, sen puhallettavan pimperon kanssa, kyselin sen asian etukäteen.

Ja tällaista kyselee pikkuisen pumppuvikainen 75 vuotias uros:
- Onko alhainen verenpaine syy Viagra- kiellolle ? ?
 Talkkari vastaa: Vaikka en ole edes valelääkäri, niin ensin kohotat verenpaineesi normaaleille lukemille, paheelisten ja epäterveiden elämäntapojen kautta ja käväise uudelleen lekurilta kysymässä potenssilääkettä.

Toinen hyväkäs kyselee ultimaattiselle vetovoimalleen syytä.
- Miksi naiset piirittävät minua jatkuvasti ja kiihkeimmät haluaisivat harrastaa suuseksiä julkisilla paikoilla ? ? ?
 Talkkari vastaa: Poika, ole onnellinen tilanteestasi, sillä on lukuisa joukko onnettomia, joilla ei ole muuta kuin oma käsi. Toisaalta voit mainostaa olevasi gay, niin se lienee karkoittaa pahimmat katiskat. Ja tarkistamattoman tiedon mukaan puuhataan retkikuntaa Etelänavalle noin 1/2- vuodeksi, siinäkin on yksi vaitoehto. Mutta muista vanha sanonta: Ken ei kiimasta naista auta, on kirottu loppuelämän.

Ja seuraava on kokenut nainen, ken kysyy paikkojen kipeytymisestä.
- Olen kolmekymppinen nainen ja sattuu joka kerta kunmiehen kanssa harrastan seksiä.
Talkkari vastaa: Kysymyksessä ilmeni, että alavatsa ja selkä tulevat kipeäksi ja ennen nykyisträ miestään oli ollut 4 vuotta ns. nunnana. Eli melko selvästi harjoituksen puutetta. Ja / tai teillä on huono lavetti missä touhuatte, myöskin kysymykseen tulee a) miehen koko b) ihmeelliset asennot.

Ja tässä tälläkertaa jonkinmoinen yleiskatsaus, mitä postissa oli . . . enenpää ei pystynyt lukemaan nauramatta ja kakomatta.