tiistai 2. elokuuta 2011

Helteistä vihaa . . .

 Onneksi on heinäkuun helteet ohi, vaihtui kuukausi ja ilmakin kylmeni, kuin taikaiskusta. Ja tilastonikkarien mukaan tämä kesä on ollut tämän vuosituhannen kuumin . . . tosin sitä on vasta ollut kokonaista 10 vuotta 7 kuukautta ja muutama päivä päälle. Ei vaikka kuinkä nämä ilmastonmuutoksen taivaanluotsit ovat yrittäneet tulkita tilastoja, niin viime vuosituhannellla on ollut vieläkin kuumempaa . . . Kyllä pistää vihaksi.

  Liekö helle pehmentänyt vanhan vasurisotaratsu Tuomiojan pään, kun on muutamaan kertaan mennyt möläyttämään maailmalle salaista ja märkää päiväuntaan ? ? ?  Tosin huomattavasti järkevämmän pudottivat ajatuksen alta aikayksikön:

Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen suitsii ulkoministeri Erkki Tuomiojaa (sd.) tämän ehdotuksesta, että nettiin saisi kirjoittaa vain omalla nimellään.
– Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen, Kemppinen kirjoittaa blogissaan.
  
 Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti, emeritusprofessori sanoo. Ja Talkkarikin haluasi tietää Tuomiojan selityksen monen muun kansalaisen lisäksi . . . Mutta taitaa olla turhaa . . .  Pitäisiköhän jonkun lääketieteen professorin tarkistaa E. Tuomiojan lääkitys ? ? ? ?