maanantai 2. heinäkuuta 2012

Aloitus uudelle viikolle . . .

 Talkkari huokaisee oikeastaan viikonlopun jälkeisestä elämästä, sillä tuo naiseni yhä uudelleen yllätti. Lie johtunee pieleen menneestä torstaisaunasta, sillä edellisellähän kertaa tuli vähän pers`karvoja käräytettyä. Tällä kertaa kuias ei ollut yhtään kuuma, siis oikeastaan se oli jääkylmä. Otti naistani niin aivoon, kun tasapuolisuuden vuoksi ei päässyt toisen puolen karvoja polttamaan pois. Talkkari oli kuulemma persauksiltaan vähän muotopuoli. Otti ja tempasi sen kiukaan kainaloon, eikä johdot siinä paljon pidelleet tuota naista, kun kiikutti kiukaan lämpimään ulkoilmaan. Talkkari ehti vain yhden oven avata ja toisesta tämä kuikaan kanssa sitten meni läpi. Käy nyt sitten vaan suihkussa ja  . . . rauhoittele rakasta . . . .

 Jo perjantaina sitten iltaselle "repesi" sillä Talkkari meni oikeastaan ihan hiljaiseksi, sillä kun pääsi ns. paukku siitä puoleksi palaneesta persauksesta, niin nainen menee taputtamaan ja huutamaan vielä: Hyvä pieru, saako uusintana. Pitihän sitä Talkkari kokeilla lisää, mutta varren kanssa tuupasi tulemaan, eli taas tuli kiirus paskahuussin. Onnekseen Talkkari ajatteli sinä päivänä "leikkiä" näitä helveti hiphoppareita ja roikotti housujensa persauksia polvitaipeissa, muutoin olisi joutunut pyykille.

 Kuten sanotaan edesmenneessä mainoksessa, niin lauantaina Talkkari järjesti porekylvyn rakkaalleen. Perjantai tosin unohtui hankkia niitä tarpeita, niin kerta oli kiitetty taputusten kera, niin jälleen taputuksia odotellen se puoliksi palanut perse soitti pienen sievän aarian veden alla kylpyammeessa. Lopputulema oli se, että kultakaupan kautta palattiin lemmenluolaamme ja Talkkari nukkui yön siinä helvetin ammeessa ja vieläpä selvinpäin.

 Sunnutaina Talkkarin rakkaalla meni tovi jos toinen saada mies, ei mäestä vaan ammeesta pois. Ei auttanut naisen alastomana keikistely, vaan silloin jäykistyi se viimeinenkin paikka, mistä olisi saattanut olla apua ylösnousussa normitapaan. Ja näppäränä naisena sitten tämä otti ja kaatoi ammeen, niin Talkkari "pääsi pois" karkoituspaikastaan.
 Eli ensi viikonloppuna sitten Talkkari hankkii aitoa kupla- ainetta ja siihen ei kelpaa kyllä mikään Fairy, vaikka sekin vaahtoaa ihan kunnolla. Ei toistamiseen Talkkarille tule mieleen kokeilla korvikkeita, varsinkaan kun kroppa saa eräänlaisia kolhuja, muuten niin sileään ihoon.