tiistai 24. heinäkuuta 2012

Alasvajonneet . . .

 Jo on aikoihin eletty, kun Suomen melkeimpä suurin naisten kaataja on lienee joutunut ja / tai alkaako ikä painamaan Frederikillä, kun on nähty mitä luultavimmin vonkaamassa Tukiaisten siskoksilta sitä ihteään
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288486115111.html 
 Mitä suurimmassa määrin on lehdistö nyt valehdellut, sillä tuntuu Reetulle kelpaavan melkein kaikki kaksijalkaiset . . . Vai onko miehen korviin kuulunut, että Talkkari on saanut aikoinaan niin edestä kuin takaa naislta, joka on antanut Frederikille pakit Tanhuhovin tanssilavalla joskus 80- 90 luvulla.
 "Reetu ja Tuksu kun laitetaan samaan pussauskoppiin, niin kuuluu niks ja naks . . . " on uudenaikainen lastenlori, jota syksyllä lapset lallattelevat hiekkalaatikolla . . . Mitäköhän Tuksujen koirat oikein suhtautuisivat tilanteeseen ? ?  Lienee alkaisivat ryyppäämään lisää olutta ja jotain shampanjan tapaista, sekä paska lentäisi, kuin pyryharakka tunkiolta toiselle . . .

 Pakko on tässä Talkkarinkin lähteä baariin ja otta helvetin monta nukkumattia, että unohtaa visuaalisen näyn silmistään, mitä  . . .