tiistai 31. heinäkuuta 2012

Talkkarin seksineuvontapalsta vol XXXX

 Ja jälleen on ropissut kysymyksiä Talkkarin postilaatikoon, jossa joukko epätietoisia ja häveliäitä ihmisiä haluaa tietää ongelmaansa ratkaisua.

Ja ensinmäiseksi viittä vaille jalka haudassa ( vaihdevuodet ) oleva naisihminen haluaa tietää, että tuleeko raskaaksi vielä. Ja samantapaisen kysymyksen on lähettänyt 75- vuotias pukki.

- Talkkari vastaa: Eli meillä miehillä on aina mahdollisuus tulla isäksi, eli niin kauan kuin pati lentää, niin mahdollisuus on olemassa, pillereillä tai ilman. Naisilla taasen se lasten teko loppuu, kun "runollisesti" sanoen: Tavarasta ei tipu verta, säännöllisen epäsäännöllisesti. Toki kaikki on mahdollista jopa neitsyenä synnyttäminen, josta on monta kirjaa kirjoitettu.

 Seuraavassa kyselee 28- vuotias naikkonen, joka ei tunne yhdynnässä eikä suihinotossa mitään kipinää. Ja likka vielä kehuu retostelee, ettei vikaa ole hänessä.

- Talkkari vastaa: Siis ei olla vielä kokeiltu kainaloa, rintojen väliä tai sitten käyty "kangaksen" toisella puolen. Toisaalta noin 8 vuoden takaiset tapahtumat ovat varmaan muistojen huumaa . . . Joten lisää säpinää petiin, vaikka mukaan ottamalla iso kasa kaikenlaisia härpättimiä ja kutkuttimia, niin se kyllä siitä. Talkkari ei harrasta toisia naisia ja ei toimi Amorina tai parittajana jollekin siitossonnille.

 Ja jälleen vanhemman puoleinen Lady 61v. kyselee miksi huutaa, kuin hinaaja orgasmin saadessaan, liekö myös taju mennyt myös naidessa.

- Talkkari vastaa: Jaa, jos mies saa sinut tuollaiseen hormioon, niin pidä miehestä kiinni ja hätätilassa vaikka sieltä itsestään ja lupaa vaikka kuu taivaalta. Mitä tulee ääntelyyn, niin ihan kokemuksen suomalla rutiinilla Talkkari antaa neuvon, että laita se ukon hikinen sukka tsm. suuhun, niin siitä ne huudot hiljenevät tai sitten hautaat kasvosi tyynyyn. Mitä tulee tajuttomuuteen, niin paha Talkkarin on mennä sanomaan, että onko todella näin käynyt vai onko se ollut orgasimissa ns. täydellistä silmien sumenemista.