tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kylmää kyytiä ja lillukan varsia.

 Talkkarille se kyyti on lähinnä ollut kylmää, kun ei rakkaansa skootterin kyydissä ollessaan laittanut ensinnäkään tarpeeksi vaatetta päälle ja toiseksi pitänyt silmiään kiinni. Tuo naiseni kamikazemaisesti ja Talkkarinkin henkeä halveksuen kurvaili ensin huoltoasemalle tankkaamaan ja miten siinä karkuun lähtee, kun on kuulemma vahingossa laitettu Talkkari skotteeriin kiinni. Siitä matka jatkui hakemaan jotain helvetin rehuja parvekkeelle estetiikan vuoksi.
  Lie naistani häirisee ne parikymmentä ns. lavaa olutta, kun koleegat kävivät viinan haku reissulla. Onneksi on ollut sen verran vilpoisaa, että melkein ideaalisessa lämpötilassa kaljat ovat pysyneet.
  Paluumatkasta ei Talkkarilla ole oikein muistikuvaa, mutta kovaa mentiin ja pihalla pysähtyessä oli noin puolet petunioista ja orvokeista "kadonnut". Talkkari pääsi irti ja kirmaisi kuin Ben Jonssoni sinne parvelleelle ottamaan lohduketta kaameaa olotilaansa. Illalla naiseni sai nukkumaan mennessä suostuteltua vihdoin ja viimein Talkkarin ottaan kypärän pois päästä.

 Mutta on tässä Talkkarilla hupiakin ollut ja ihan "uutisten" tai pikemminkin niiden otsikoiden kustannuksella.
 Marja Tiura on kuulemma rohkeassa asussa näyttelemässä jossain kesäteatterissa. Talkkarin tiiratessa kuvia ja veraillen Tuiran tytön kuviin mm. linnan juhlilta, niin pettymyksen syvä huokaus tuli, ei edes pikkuhousut vilahda siis ainakaan kuvissa. Toinen mikö ilostuttaa on se, että tyttö on lausahtanut kaikkien tiedossa olevan totuuden . . . . -Nyt vain areena on muuttunut suurelta näyttämöltä pienelle. Onhan tänä päivänä EU:sta ja sen taloudesta keskusteleminen eduskunnassa myös aikamoista teatteria, Tiura kommentoi yllättävää näyttelijän pestiään lehdessä.  No, menihän siinä tovi aikaa ja paljon itkua, mutta toivottavasti sopeuttamisraha ei  katkea tähän teatterirooliin . . .

 Aucklandissa, tuolla vastajalkaisten maassa prostitoidut aiheuttava ongelmia, kun kieppuvat pysäköintimerkki tolpissa, aiheuttaen niinhin vaurioita. Talkkari vaan kummastelee, että onko nämä rakkauden ammattilaiset niin helvetin isoja elopaino on kiloissa kolminumeroinen vai ovatko ne niin hentoista tekoa, että pienempikin taskuvenus saa ne luokille. Toisaalta mieleen tulee myös tietyt kemikaliot . . . mitä naiset erittävät silloion tällöin.