torstai 12. heinäkuuta 2012

Naiset, ne naiset . . .

 Ja taas Talkkari otti ja ajatteli, ennen kuin avasi sanaisen arkkunsa kullalleen. Samalla tuli vähintään vältettyä sairaalareissu tai jopa kuolema tai karkoitus huitsin- nevadaan. Sillä telkkariin etsitään rohkeita miehiä oikeammin kuolemaa halveksiviä, sillä pitäisi ilmoittaa akkansa olevan kerännyt elopainoa likaa.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288483262211.html 

 Toinen mistä meidän miesten kannattaa yleensä olla hiljaa on naisten into ottaa matkalle mukaan koko vaatekaappinsa sisältö. Ei tarvita kuin vuorokauden poissaolo kotoa, niin jo "rätei ja lumpui" pitää olla mukana vähintään se pari vaatekertaa . . .  Ja tämähän on ihan tieteellisesti todistettu tosiasia; http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288483065174.html

 Talkkaria myös näin kesälläkin kummastuttaa, että lehdet repivät otsikkoja julkkisnaisten "vilautuksista" jossa pikkupöksy tai persposket vähän vilahtaa. Ja toisaalla taasen lehdessä sitten näytetään bikiniasuisia tähtösiä rannalla rilluttelemassa . . . Talkkarikin kerran melkein joutui papparazzin yllättämäksi, mutta tämä kuvaaja kyllä yllättyi itse. Talkkari vaan vähän avitti, kun teleobjetiivin työntyi papparazzin perseeseen, lie oli saanut ennenäkemättömiä kuvia paksusuolensa seinämistä . . . Ei kyllä tästä hemmosta Talkkari ole kuullut mitään ja tapahtumasta on jo jokunen vuosi aikaa.