perjantai 10. elokuuta 2012

Kaikenlaista tietoa . . .

  Jälleen Talkkari on osin vahingoniloinen ja osin ihmettelee uutisoinnin tasoa. Nimittäin nyt on kaiken kansan tiedossa, että Oululainen Niko Parkkinen "omistaa" matalan sporttiurheiluauton . . .  Muut autot kyllä pääsivät eteenpäin, mutta oma matala sporttiautoni sammui lätäkköön; ja Nikoa varmaan kyrsi kesken jäänyt elvistelyreissu, ei lie tullut piparia saaduksi  . . .tälläkään reissulla. Ja tässä koko vuodatus omasta tyhmyydestä:
http://www.iltalehti.fi/autot/2012080915936285_au.shtml 

 Tyhmästä päästä kun kärsii nykyään lompakko . . .  ennen koko vartalo.

  Ja sitten isällä oli kauhunhetket Linnanmäellä, kun piltin laittoi Muksupuksuun ja meinasi käydä köpelösti.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012081015939114_uu.shtml
  Lie tässäkin uutisessa on uusavuttoman isän turhanoloinen vuodatus, ryyditettynä toivottomalla toimittajlla. Talkkarilla on 3 lasta ja luojan kiitos sekä voi herran jestas, ovat täysi- ikäisiä. Ei koskaan ollut moisia ongelmia lasten kanssa, kiltisti pysyivät ruodussa ja paikoillaan . . . Ja sama koskee myös Talkkarin silmäteriä, lapsenlapsia. Ei kertaakaan ole nämä viipeltäjät ole toimineet vastoin annettuja ohjeita . . . Eli päivän foliohattu menee tällä kauhistuneelle "isälle". 


  Poliisin voimavaroja on taas käytetty väärin, sillä näillä näkymin ns. Enkeli- Elisan jutussa ole tapahtunut rikosta . . . Poliisikin mainitsee ymmärtäneensä seuraavaa: Tutkinnanjohtajan mukaan jo kirjan takakannessa lukee, että kyseessä on fiktiivinen tarina tosielämän ihmisistä. Vähän samaan tapaan Talkkari varoittelee lukijoitaan . . .
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012081015940455_uu.shtml
 Tämän tutukinnan aloituksestä päättänyt puupää pitäis laittaa maksamaan, turha viranomaisten resurssien haaskaus. Lie on taas päässyt pari huumerikollista tai pahoinpitelijää karkuun . . .