keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tutkimuksia ja " Uutisia"

 Tässä on Talkkarilla lomalla ollut aikaa tutkailla nettiä ja nähdä taas kaikenlaista, toisaalta pitänee nyt viimeistään vähentää sillä lie maksa ei kestä koko lomaa tehdä sitä.

 Ensinmäinen "kukkanen" tulee Etelä- Afrikasta, jossa on keksitty jonkinmoinen vagina-ansa miehille;
http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288490408788.html?pos=ok-nln
 Mutta kotimaassa olevat naisemme, joiden pitäisi olla valveutuneita ja ajan hermolla olevia, ovat vastaan tällaista ansaa . . . Ja suuressa yksinkertaisuudessaan Minnamaria Ahokas tuumailee;  Ajatellaanko sitten, että on oma vika tulla raiskatuksi, jos ei käytä emättimessään ansaa? 
Talkkari vastaa täysijärkisten kansalaisten puolesta:  Ei ajatella ei, mutta eipä kannata lähteä jurrissa kuuntelemaan musiikkia melkein tuntemattoman ja vähän muun kuin aidon kotimaisen matkaan . . . Toki toisen toisen tahtoa on kunniotettava, mutta kaikilla se ei ole itsestään selvää, lie kielimuuri estää.
  Talkkarin eräs tuttu otti liftarin kyytiin, jolloin tytteli sanoi että tämän matkan maksu on sitten 500 markkaa . . .  ja kaveri ihmettelmään että miksi, kun hyvää hyvyyttään otti kyytiin. Tyttö riipi napit lentäin paitansa auki ja haruksistaan sukkahousunsa raastoi rikki ja ilmoitti, että pysähdyhän lähimmän puhelinkiskan luokse. Kaveri kyseli, että miksi ? ?  Tyttö; Soitan poliisille ja syytän sinua raiskauksesta. Kaveri tuumasi siihen; Eiköhän ole parempi, että mennään suoraan hänen työpaikalleen. Tyttöhän sitä ihmetteli, joten Talkkarin kaverin oli pakko tarkentaa asiaa: No siksi, että meikäläinen on poliisi ja menossa töihin, eikä partioita ole lähettää tänne syrjäkylille.

Toinen mikä Talkkaria suuresti huvitti, oli lisääntynyt kaljan kulutus . . . itseasiassahan Talkkari on pääsääntöisesti näin vanhemmalla iällä siirtynyt kirkkaisiin . . .
http://www.hs.fi/talous/Kiina+johti+maailman+oluen+kulutuksen+uuteen+enn%C3%A4tykseen/a1305590857838
  Siis jos sillä porukalla oluen kulutus ala kasvamaan, niin Suomen raittiusiltolijoiden tulisi pikaiseen tehdä opintoretki, miksi näin ei kävisi . . .  Pakko on ottaa yksi . . . .