sunnuntai 5. elokuuta 2012

Realismia raiskausuutisiin . . .

 Talkkarin ja monen muunkin ns.märkä päiväuni on sitten toteutunut:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-peraan-lahtenyt-mies-yritti-raiskata-naisen-turussa/art-1288458637558.html

 Liekö yhden käden laskettavissa on ne tapaukset, missä joko raiskauksen tehnyt ja siitä tuomionsa saanut tai sitä yrittäneen KAIKKI tuntomerkit on julkaistu. Ei poliisille tipu varteenotettavia vinkkejä, jos ympäripyöreästi pituudesta, painosta ja vaatetuksesta julkaistaan juttu. Mutta unohdetaan tuikitärkeä mm. ihmiväri. Ameriikoissa aina kun joku etsintäkuulutetaan tai vastaavaa, niin poikkeuksetta ilmoitetaan myös etninen tausta; Latino, Afro, Meksikaani, Valkoinen tsm. 
 Talkkari kavereineen kyllä ihmettelee viranomaisten haluttomuutta ilmoittaa näistä asioista. Se ei ole mitään rasismia tai rotusortoa vai haluaako ulkomaalaisvatuutettu tai muu hyyssäjätaho peitellä ongelmaa ? ? ?

 Osissa tapauksissa toisaalta tulee eittämättä mieleen jonkimoinen lapseomaisuus tai muu vastaava olotila, kun nainen lähtee johonkin asuntoon "musiikkia kuuntelemaan" . . .  Toki jos nainen sanoo EI niin kikkeli kovana olevan janarin pitäisi se ymmärtää, että juuri tätä se tarkoittaa, EI.

 Raiskauksista tsm. sukupuoliseen kanssakäymiseen pakottamisesta on verrattoman suuri osuus tekijöistä on ulkomaalaisia tai ulkomaalaistaustaisten tekemiä, vaikka miten yrittäisi tilastoja manipuloida tai tulkita haluamallaan tavalla. Vuosien 2006- 2009 välisenä aikana, Kaikista raiskausrikoksista joka neljännellä tuomitulla oli tausta ulkomailla: joko jonkin muun maan kansalaisuus tai kaksoiskansalaisuus. Törkeissä tapauksissa osuus oli 41 % ulkomaalaistaustaisten tekemiä . . . 

 Jotain siis on pielessä, kun ulkomaalaistaustaisten osuus on lienee alle 10 % mutta raiskausrikosten määrästä nämä vintiöt tekevät jo määrällisestikin 1/4:n. Optulan ( oikeuspoliittisen tutkimislaitos ) erään päätelmän mukaan: Suhteellisesti useammin ulkomaalaiset ovat olleet vuosittain epäiltyinä raiskauksista, muista seksuaalirikoksista ja ryöstöistä.

 Talkkarihan ei ole raisisti, vaan ja ainoastaan roturealisti joka toki antaa kaikkien kukkien kukkia, kunhan ei rikoksiin ryhdy . . . Ja elävät maassa maan tavoilla ja kunnioittavat lakeja.