torstai 9. elokuuta 2012

Pysäyttäviä totuuksia . . .

  Talkkarilla kun ollut tässä lomalla aikaa tutustautua syvemmin erinlaisiin uutisiin ja juoruihin, niin hupiahan tili tuutun täydeltä ja ilman mitään iloliemen kohottavaa vaikutusta.

  Kohottavaa ei ole se, että Olympialaiset on menossa perseelleen ja ihan kisaturisteja on laitettu kentälle kokeilemaan onneaan. Helvetin hyvänä esimerkkinä on tämä onneton seiväshyppääjä Bergelius, ei edes ylittänyt 3 metriä . . . ei sen puoleen, rima kyllä pysyi ylhäällä 535 cm. korkeudella . . . Talkkarin pitänee mennä lentokentälle viemään hamekangas, jahka paluulento saadaan tietoon.
  Urheilijat eivät kyllä ole täysmittaisesti ole osallistuneet kansallisiin säästötalkoisiin, sillä näillä tuhlareilla on tuiki tuntematonta sanonta: Tulos tai ulos. Hikoilu taitaa olla näillä melko tuntematon käsite tai olotila . . .  Linkissä ilmenee, että helvetin paljon palaa rahaa vs. saavutettu mitalli ja siihen päälle vielä jokunen sponsorin killinkikin.
http://www.iltalehti.fi/lontoon-olympialaiset-2012/201208080205744_ol.shtml
  Sentään yksi likka jollain purjelaudalla otti hopeaa ja se ei ole häpeä, lyöden laudalta muut "mitallitoivot". 

 Toinen juttu, mikä on aiheuttanut Talkkarissa jos ei iloa niin vähintäänkin jonkinasteista ymmärtämystä on Tuksun, lie vahingossa lipsauttama alkoholisoituminen. Talkkari ei enään yhtään hämmästele, kun myös ilmeni tämän olevan SAVOLAINEN. Olihan se pitänyt arvata, mutta nuo sekakäyttäjän sekoilut hämäsivät vähän Talkkaria ja taustoja ei ole vaan periaatten vuoksi tullut tarkastetuksi.
 Ja ihan " Tunkin" omin sanoin lainaten: . . . myos ymmartanyt hyvin sen, etta minulla on jonkin sortin alkoholiongelma. Ja Lisaksi Suomen kesaan kuuluu saunominen seka jarvessa uiminen, mielellaan edestakaisin ryplaaminen, nain savolaisittain sanottuna.
 Huktsu- Tuksulla on luultavasti ääkköset jääneet sille toteutumattomalle ameriikan reissulle  . . .