perjantai 31. elokuuta 2012

Lukijoiden pyynnöstä, seksineuvontaa, talkkarin tapaan.

 Talkkari kun on taas saanut määrättömästi postia onnellisilta ja onnettomilta, miten parantaa elämänsä tasoa. Talkkari siis tartui toimeen, avasi vichy- pullon ja kaivoi kaikkein kiperimmät kysymykset esille.

 Ensinmäisenä on toisella puolella asusteleva noin 60 ja kuoleman välillä oleva mies, joka välittelee kondoomeista seuraavaa: Ylipainoa ei minulla ole ja urheilen säännöllisesti ja olen hyvässä kunnossa. Olen myös tutkimusten mukaan terve kuin pukki, ei verenpainetta, ei kolesterolia. Olisiko sillä merkitystä, että täkäläiset kondomit ovat hurjan tiukkoja minulle ja puristavat, ehkä se vie jotenkin tunnon. 

 Talkkari kommentoi ja vastaa: On mies lienee jossain kaukoidässä tai sillä suunnalla ja naatiskelee rahoistaan. Talkkari ei ota kantaa, onko ne hankittu "ihan" laillisin keinoin vai ei. Mies on ilmiselvästi pohjalaista ja isomunaista sukua, kun 15 cm kondoomi ei riitä ja ymärysmitaltaa lie jotan kaivonrenkaan ja kottikärryn sisärenkaan luokkaa. Kun näemmä jo elämän loppupuoli tikittää, niin anna palaa vaan ja onhan noita lääkkeitäkin keksitty . . .

Seuraava taas yksinäinen ja sulkeutunut ihmettelee, kun ei saa seksiä ? ? ?
Talkkari vastaa: Jos on kaapin alla kasvatettu ja vehkeitä on hivellyt vain äidin käsi ja lämmin vesi, niin nyt on tartuttava toimeen. Sukupuolella ei ole merkitystä, sillä internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy ihan mitä vaan. Käsi vaan rohkeasti jalkojen väliin ja luonto kyllä hoitaa homman, näin ensiapuna. Ameriikoissa kuulemma yksi pervo ensisin raiskasi kuolleen peuran ja sitten tappoi hevosen ja raskasi senkin, siin kuolleen hevosen. Älä toki mene ihan tällaisiin äärimäisyyksiin, vaan melkein kaikkea kohtuudella.

 Ja viimenen tällä erää: Poika valittelee "sen" lyhyyttä . . . .
Talkkari vastaa: Kysymykseesä ei ilmennyt partnerin ikää, vain tämän kysyjän ( nuori, todella nuori . . . ) Mutta lie tytteli on vähän suuruudenhullu tai sitten "paratiisinportti" on vähän väljempää sorttia . . . siis kuin "polakkaa heiluttelisi porttikongissa" .
  Ja korjausehdotus: Kun on "se aika" niin varaa rulla ns. roudarinteippä ja vetele vehkeen ympärille tarvittava määrä. Sillä samalla ei se "jöpötys" lähde pois ja saat sitä kokoa lisää, toki tämä tämä täytyy tehdä yksin tai pimeässä . . . Eri asia on sitten sen "paketin" purku . . . pahimmillaan voi olla, ambulanssi / ensiapupolin väellä hauskaa, mutta eipähän likka enään toivottasti kitise pienestä koosta . . .

 Talkkarin on ihan pakko siirtyä tutkijan kammioonsa ja alkaa . . .