keskiviikko 15. elokuuta 2012

Turhia tutkimuksia ja toimenpiteitä

 Talkkari on taas tutustautunut mitä erilaisimpiin tutkimuksiin ja muutamaan ns. turhaan toimenpiteeseen naisessa. Miehillä kun harvemmin kumitissejä asennellaan tai persauksiin tuupataan täytettä . . . siis kirurgisesti. Siis kysymykseen tulee nämä ihanaiset naisemme . . . .

 Eräässä tutkimuksessa kuulemma valehtelun välttely parantaa terveyttä, no tämänkin totuuden Talkkari olisi voinut kertoa ilman mitään tutkimusta . . . Kun kuulemma valheella on lyhyet jäljet ja kiinnijäänyt saa turpaansa . . . Siis ihan itsestään selvää kauraa . . . . Talkkari muistaa, kun faija selkäsaunan jälkeen lausahti runonpätkän, mutta tuskaltaan perse punaisena Talkkari muistaa vaan lopun: Leikissä ja todessa, puhu totta lapseni . . . . No, rakkaudesta se hevonenkin potkii tai ken vitsaa säästää, niin lastaan vihaa . . . sanotaan.

 Eräässä tutkimuksessa ihmeteltiin, miksi nainen ei ole tullut raskaaksi, vaikka ukko on napututellut kuin tikanpoika lahoa puunkylkeä . . . Oli vaan tutkijoilta unohtunut a) kysyä ehkäisystä b) todeta ehkäisy. Ja eihän nainen muistanut mainita asiasta . . . kun ei edes kyselty, tämä siis ameriikoissa.


 Mutta turhuuksien roviolle menee Talkkarin mielestä toosan tuunamiset. Kyllä sen ymmärtää, jos mies on niin pienimulkkuinen että tuntuu siltä, että polakkaa heiluttaa prttikongissa, siis tavara on suuri kuin säkkipilli . . . Talkkari vaan ei ymmärrä sitä, ellei ole esiintyvä estraaditaiteilija eli tussu pysyy piilossa, niin mennä ja leikkelyttää itseään. Tosin mieli voi ja tekeekin monasti tepposet ja tulokset ovat mitä ovat.
http://www.iltalehti.fi/terveys/2012072515880953_tr.shtml