tiistai 14. elokuuta 2012

Pahnan pohjimmaisia mallia Saagim

 Talkkarinkin täytyy ihan istua ja haukoa henkeä, sillä taas on rima alitettu ja runsaasti muutamassa jutussa. Ensinnäkin tämä Virontuonti vaimo Anu ent. Juvonen / Danhammer, nyk. Ratia / Saagim os. Saagim tai siis huhujen mukaan olisi maksanut tälle ex- Juvoselle naimisiin menosta. Eli jonkinmoisesta lume- liitosta nykyään voitaisiin syyttää, että pääsi pois Neuvostotasavaltojen liiton, Viron tasavallan kommunistisesta kurjuudesta pois. Talkkari ei tiedä kuin yhden ammatin, joka kutsutaan maailman vanhimmaksi, josta sen jokusen kymppitonnin mummon markkoja sai kerätyksi . . . maksuksi tai sitten on virkannut tekokultalangasta helvetin hienoja pitsiliinoja sosiallisten neuvostotasavaltojen liiton työnsankarina.
  On sitten taas asiakseen ottanut ja taas haukkunut leveäperseiset ja lihavat naisemme. Talkkari ja moni muukin mies on todellakin jäävi moiseen arvosteluun, osin itsesuojeluvaiston ja myös osin mieltymyksiensä mukaan, toinen kun pitää äidistä ja toinen tyttärestä ja joku perverssi molemmista. No toisaalta asiaa puhuu mm. Tukiaisten siskoksista ja muutamasta muusta tyrkystä . . . .
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288491729335.html
   Samankaltaisella yleistyksellä voitaisiin väittää virolaisten olevan huumekauppiaita ja varkaita . . . Muistanemme varmaan Raivo Roosnan ja Alex Lepaojan . . . 
  Jk. tarkastetun tiedon mukaan rva. Ratiaa tulisi lienee kohdella kuin prinsessana, sillä ex- aviomies sai ghanalaisilta  ”Gonjan prinssin” arvonimen palveluksistaan ns. Ghanan kultakaupoissa . . .