lauantai 8. joulukuuta 2012

Hypnoosin jälkilöylyjä

  On sitten noussut pieni myrskyn tapainen ex- ministeri Kanervan hypnosinoinista Itsenäisyyspäivän jatkoilla.
http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat/2012120816426891_lj.shtml

  Toki myös eräänlaisen vapaaehtoisen vallankahvasta luopuja Vanhanen myöskin on välttämättä pitänyt kommentoida omalla tavallaan tapahtumaa . . .
http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat/2012120816426907_lj.shtml

  Kas kun kumpaisenkin alamäki poliittisella tähtitavallaalla on aiheutunut naisista . . . . Ei pojat vielä ole älynneet sitä, että voisivat käyttää hypnosointia eräänlaisena keppihevosena sille, kun munat ovat ohjanneet pojat pahoille teille . . .  Nythän heillä on "syy" tai "syyllinen" miksi toinen näppäili mitä näppäili ja toinen muuten vaan teki uuniperunoita ja jotain muutakin kyökin pöydällä.  Joku tai jotkut ovat hypnotisoineet naistenmiehet tekemään, mitä nyt tekivät; Ah mikä keppihevonen paluulle politiikan parrasvaloihin.
  Vanhanen kommetoi täydellä poliittisella painoarvollaan seuraavasti: Hän myös on sitä mieltä, että ennen hypnoosia olisi käytävä tarkkaan läpi terveydelliset vaikutukset. Siinähän on pojille oiva syy sanoa, ei ota eteen ei, koska on joskus hypnotisioitu . . . Tai sitten päinvastoin, kunten "pojilla" on näyttöjen perusteella käynyt.

  Talkkarin yksi tuttu hypnotisoi muijansa ja samalla "ohjelmoi" tämä tekemään haluamaansa, kun tietyn liikkeen teki. Kun oli ollut makuukammarin puolella hieman hiljasta, niin teki muijastaan kyltymättömän nyfomaanin, sillä sekunnilla kun mies pyyhkäisi kädellään otsaana . . . Toimihan se hetken, mutta eräänkin kerran kiihkeän 1/2- tuntisen jälkeen tuli pyyhkäisekseen kädellä otsaltaan hien pois, niin taas mies joutui kyrpämyllynsä käsittelyyn . . . Niin ja näitä kommelluksia, jos näin voisi tapahtumia kuvailtavan on myös tapahtunut lomallessa etelässä, saunassa ja viimeisen kerran ojan kaivuussa, hiki kun piti pyyhkiä otsalta.
  Uudelleenohjelmointi kun oli sitten vähän vaikeampaa ja lopputulosta ei vielä tiedetä tarkasti, ei ainenkaan kaveri paljoa ole näkynyt vieläkään saunailloissa ja kovin on riutuneen näköinen nykyään . . .