tiistai 11. joulukuuta 2012

Maailmanlopun meininki.

  Jaahas, taas on kohta jonku taivaanrannan luotsin määrittelemä maailman loppu, nimittäin joskus 21.12.2012 . . .  Onhan noita tullut ja mennyt maailman sivu, mutta Talkkari kyllä aikoo valmistaa itselleen oikean ja aidon folio- hatun, vieläpä eikoispaksusta foliosta.

  Ja kuten arvata saattaa, niin Turku ja siellä paikallinen "yölupi" Forte = voimakkaasti on maalaillut asiasta. ja toden totta, siellähän astuvat lavalle itse Glamouriset Tukiaisten siskokset tulevana viikonloppuna. Eikä joksikin "iskelmäkeisariksi" Turussa titueeratun Tauskin poissaoloa vielä ei voi vahvistaa . . . on siis menossa myös samaan pimeyden ytimeen.
  Se tukevampi Tukiainen sai haluamansa esiintymislavan:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/156958_10200153241774896_1936418532_n.jpg 
mutta mistä löytyisi vaalenapunaista Hello Kitty- maalia ? ? ?

  Ja kävihän itse suuruus, siis painon ja ulottuvuudenkin puolesta jonkinmoisen koukkaisun Harjavalallan "suuressa" kaupungissa, otti ja "löysi" taas uuden mukavanoloisen ja miehekkään miehen . . . Lie on paikallinen sikafarmari käyttänyt lätissä Johannaa (toki maksua vastaan) näyttämässä porsaille, miten tulee lihoa . . .  eikä siinä paljon kavitaatio- hoidotkaan auta . . . Kunnan eläinlääkäri on kuulemma huolissaan porsaiden mielenterveyden puolesta, sillä jonkinmoinen joukkoitsemurhan tekivät muutamat urosporsaat, eli karjut . . .  juoksemalla karsinan seinään päin.

  Talkkari kavereineen on yrittänyt saada Ilkka Kanervalta lausuntoa, että olisiko menossa katsomaan entistä txt- morsiantaan, mutta hiljaista on ollut . . . liian hiljaista. Joko hypnoosi vaikuttaa jollaintapaa vieläkin tai mies on vetänyt itsensä narun jatkoksi, Turun tuomikirkon kellotapuliin.

  Onkohan Helsingin suunnalla jo aloitettu keräys, että joko Tukiaisten siskokset kera homoseksuaalikampaaja- stylisten jäisivät Turkkuseen lopullisesti asumaan tai sitten lähettäneet rahaa, merimatkaa varten Ruotsiin, Solletunaan tai johonkin sinnepäin . . . Kas kun Turusta oli lyhyempi ja vähemmän riskialttiimpi matka, jos vaikka norsut autokannella alkavat teutaroimaan, jos aito ns. shampanja loppuisi . . . Toisaalta, onhan Ahvenanmaa siinä melkein puolivälissä ja taitaa olla, että Tollukoiden maailman valloitukseksen yksi etappi voisi olla juuri siellä . . .  Eihän manner- suomalaisten kannata kaikkea itsellen omia ? ? ?