perjantai 21. joulukuuta 2012

Lumisateita ja muuta mukavaa.

  Jo on oikea lumihelvetti taas tullut, mutta Talkkarinkin lompakko kiittää kyllä tilipäivänä ja toki verottaja vie omansa. Ja syy miksi Talkkarikin on jaksanut pitkää päivää painaa on itse glamourisen barbi-nauhatanssin erikoistaitaja Tukiainen, se tuhdimpi.
  Tai siis syitä onkin tavallaan kaksi, sillä Talkkari kavereineen järjesti tulevalle aviomiehelle erikoisen viimeisen poikamiesillan ja vieläpä kaiken kruunasi sen, että Turkuun järjestettiin tuleva ylkä. Kas kun oli Tukiaisen glamourisella tanssiryhmällä "keikka" siellä . . .  Talkkarihan lupasi järjestää jotain pientä ylimääräistä kaverille . . . Tosin homma muuttui paikan päällä vähän toiseksi kuin oltiin ajateltu. Maksettiin noin  52 euroa, että itse suuruus olisi riisusnut alasti ja mennyt makuulle, sekä toiminut eräänlaisena tarjoiluvatina kaverin viimeiselle illalliselle poikamiehenä, vähän niinkuin suuren maailman tyyliin.

  Näet itse suuruudella ennen pompahtamistaan julkikseksi, tämä naiseksi melkein luokiteltava ryhävalaan ja jokinorsun risteytys ansaitsi rahaa toimimalla näin ja siitä sitten kipaissut sopivaa maksua vastaan hotellihuoneen puolelle . . . ja tästä on Talkkarilla todisteita.
  Hommahan meni ns. osittain puihin, sillä kun tonnikeiju rösäytti ruhonsa sen pöydän päälle, niin metallijalat vaan notkuivat. Joten itse galamourisen suuruuden homosekuaalikampaaja tarjoutui vaihtamaan paikkaa . . . Siinä vaiheessa jos ei ollut laatta lentänyt, niin silloin viimeistään lensi. Alkoivat siinä kaiken kansan nähden nuolemaan toisiaan, vaikka mitään ruokaan viittaavaakaan ollut lähellä siis Tukiainen ja tämä sen homoseksuaalikampaajastylisti. Siinä vaiheessa torppa tyhjeni, joten tarkempaa tietoa Talkkarillakaan ei ole tapahtumista. Tuli näet pikalähtö kotikonnuille, hinnasta viis. Varmaan myös reaktionopeutta nosti se, että tuleva ylkä juoksi Talkkarin ja kolleegoiden perässä kirves kourassa. Ei auttaneet mitkään lepyttelyt . . . Ja sen verran Talkkarikin henkiriepuaan rakastaa, että eipä ole viime viikonkopun jälkeen paljon nukkunut.

  Toinen mikä aiheutti, jos ei unettomia öitä niin helvetinmoistya hupia; Että itse Kurt Cobain olisi show- taivaan kirkkaimman laulajatähtösen Johanna Tukiaisen tuottaja Miamissa . . . Jotenkin näin se uutinen meni, mitä nyt naurukyyneleiden välistä Talkkari ehti lukaisemaan.
http://www.stara.fi/2012/12/17/johanna-tukiainen-facebookissa-kurt-cobain-on-musatuottajani/

  Vaikka maailmanloppua ei sittenkään ole näkyvissä, niin ainakin Tuhdimman Tukiaisen päässä heittää joku ratas tyhjää . . . Vaikka mikään aito lääkäri Talkkari ei ole. Mutta ainakin joulu on pelastettu, naurua piisaa taatusti . . .  Ja viinaa kuluu poikkeuksellisen paljon . . . .