keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Paljastuksia ja "paljastuksia".

  Nyt on astunut esiin eläkkeelle jäänyt rikoskomisarius, mukamas suuren suurien paljastusten kera:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012120516412585_uu.shtml
  Paskat ne mitään paljastuksia on, kyllä poliisista helvetin moni tietää, kuka poliitikko käy ketäkin naista painamassa ja ketä naispoliitikko levittää jalkansa jollekin . . . Eivät vaan kerro, kuin ihan vahingossa. Talkkarin kolleegoiden ammattietiikka ei anna periksi, että edes kertoilisi omalle muijalleen saatika kavereilleen, se nät sitä ammatilista luottamusta,  
  Johan vuonna 2008 Ilkka ”Ike” Armas Mikael Kanerva jäi kiinni, kuin paskaliekki "ilotytön" kanssa hääräämisistä, tosin tällöin txt- viestien muodossa. Talkkari ei voi uskoa, että ao. "sonni" olisi vain tyytynyt pelkkään näpyttelyyn . . .
   Tukiaisten siis ihan sama kumpi, Tuhti tai kooma on kyseessä niin glamourinen alamäki itämaistyylisestä salaattipedistä, escort- palvelujen kautta Barbi- tyyliseen topless- show:in pahasiin pubeihin on siskosten tie käynyt. 
  Ja olihan tässä jokunen aika sitten juttua, missä ilotyttö paljasti tosin ei nimeltä, että olisi joku kansanedustaja käynyt säännöllisesti päivä- ja iltapanoilla. Onhan hiirellläkin himot sanotaan ja kansanedustajan paineet pitää jotenkin poistaa, kun lainsäädännöinen työkin on stressaavaa . . .

  Ex- pääministeri Vanhanen kokeili perinteistä tyyliä seuranhakupalstalta ja nopeuttaakseen prosessia otti ja kokeili nettiä, josta sai haaviinsa " Pääministerin morsiammen"  ja kirjan mukaan vilkasta oli kuulemma fyysiset tapaamiset . . . ei kuulemma jäänyt mikään paikka lipaisematta, itse Susan ( Kuronen ) Ruususelta . . . Mutta kuulemma itse pääministeri oli tylsä rakastaja, lie tyyliin; Kaksi työntöä ja tuijotus. Kyllähän Susanilla on kokemusta miehistä, Talkkarin tuttuhin kuuluva lähipiiriläisen mukaan. Herrasportaassa kiipeäminen ylöspäin sitten lipsahti kalkkiviivoilla, ei lie ollut ovulaatio kodallaan juuri silloin Susanilla. Sillä johan on lapsia ehtinyt tehdä muutaman "onnekkaan" kanssa . . .  ei hätäpäivää vielä moneen vuoteen.

  Ja jälleen on wanha sanalasku voimissaan: Ken kuuseen kurkottaa, niin se katajaan kapsahtaa.