perjantai 14. joulukuuta 2012

Ketunhäntä kainalossa kirjoitettu . . .

  Talkkari tässä riipaisi sitten pienen kännintapaisen ja jälleen kerran erehtyi, (oli näppäimistön vika) itse helvetin suuren suuren Glamourisen Johanna- (Mia Mari <FB- huijaus) Tukiaisen plokiin . . .  Siis äskettäin tässä tehtiin jonkinmoinen maailma laajuinen tutkimus koulutuksesta . . . ja Suomi oli taas kärkisijoilla . . . Lienee itse helvetin monen  ? ?  Laudaturin- ylioppilas ei aikoinaan ollut ns. verrokkiryhmässä tai tutkijat käyneet ao. koulussa. Mutta mitä todennäköisemmin ovat käsitelleet ao. tapausta ns. tilastollisella poikkeamalla.

  Lienee on menopaussi tai sitten sekakäyttö laittanut eräiden henkilöiden pään ja kehon sekaisin:
>> komeakasvoinen Juha (jonka kanssa olemme puhuneet yhteisestä lapsestakin, jos nyt ei kohta ala tapahtumaan jotain radikaalia muutosta tähän rakkaus elämääni, lapsi saisi ainakin hyvät geenit, Juhan pikkusiskokin on ihan älyttömän kaunis, täysin mallin näköinen blondi.) << Siis homoseksuaali- kampaaja ensin muuttuu stylistiksi ja siinä samalla alkaa heterotyyliseksi . . .

  Juhan pikkusiskon osalta Talkkari on jäävi sanomaan mitään . . toistaiseksi. Joten "runsauden" kommetti vielä  jää vielä omaan arvoonsa . . .  Sitä ne mielialalääkkeet yhdistettynä alkoholiin aiheuttavat . . .  Ja itse Glamourisen nauhatanssi- topless show- barbimaisen hehkeästi Hello Kitty- tyyliin pueten ja tanssivan "kooma" pikkusisko Julian tapaan koko roskaporukka menee hitaasti kohti tähtitaivaan viimeistä paikka kohti . . .  Ei nyt sentään yhden Uivelo- parodian tähdet pääse tänne:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hollywood_Walk_of_Fame
 Talkkari laittoi ihan varmuuden vuoksi ameriikan englantilaisen linkin, että joku johtotähti on vielä Tuhtien- Tukiasten luettavana . . . Talkkarin kielikuv yms. ei taivu ruottiksi . . . vaikka Urban opetttaisi . . .