maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen . . .

 Meni joulu, kuin siivillä ja vieläpä wanhan ajan malliin, töissä. Siis talkkari on joutunut poikkeuksellisesti joulun ajan olemaan töissä, lie sitä ilmaston lämpenemisen syytä. Hyvähän siinä oli töitä paiskiessa muistella menneen vuoden tapahtumia, Talkkarin ja muiden.
  Talkkarin muistelot vuodelta 2012 eivät ole juuri kummoisia, mitä nyt se omenapuun  alla oleva korsu tuli tuhottua ja samalla annettu lopputili entiselle talkkarin akalle.

  Suunnattomasti hupia ja palstamillimetrejä on taasen Tukiaisten siskokset järjestelleet tämän vuoden aikana. Glamourisena erikoisuutena varmaan voitaneen pitää selviönä sitä, että itse suuruus on kajahtanut täysin, sitä se pillerien ja viinan sekakäyttö aiheuttaa. Mennä myös retostelemaan siskonsa diabeteksestä ja vieläpä tuntematta sairaudesta juuri mitään. Kooma kuten Juliasta nykyään mainitaan, on tosiaan ollut monasti koomassa. Ihan sen takia, että ei ole hoitanut sairauttaan . . . lienee menee se pari vuotta niin glamourista muistokirjoitusta kirjoittaa kavitaatiohoidoissa hoikistunut ja tuleva maailmanluokan tähti Johanna Tuksu Tukiainen, suoraan Miamin auringon alla ja mikäs siinä köllötellä auringossa . . . uusien kumitissien kera, jos joku ne tälle maksaa.
 Kannattaa myös Miamissa ottaa selvää siitä. että paljonko kustantaa kadulle kuseskelu, kuten Tampereella taanoin kävi. Toden totta, jotain järkeä hommassa oli silloin, sillä oli  kumisaappaat olivat näköjään jalassa, mitä nyt kuvista voi todeta.
 Kanarian kierros varsinainen hitti olikin, ainakin lehdille. Keskustapuolueen pomotkin olivat eräiden tietojen mukaan kieli pitkällä käyneet katsomassa Tuhdin Tukiaisen ja homoseksuaalikampaaja- stylistin keikkaa.

 Talkkari palaa astilalle vielä, kunhan itse Glamourinen suuruus palajaa isänmaahan tai siis "Jollashoviin" Helsinkiin, meinasi näet unohtua, että varsinainen maailman kansalainenhan tuo Tuhti on.