keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Poliisikin on vain . . .

  Kuten lukijat otsikosta huomasivat, niin Talkkari on jättänyt viimeisen sanan lukijoille. Poliisiylijohtaja T / Paatero on ollut kumman hiljaa, syynä varmaan määräaikaisen viran viime henkäykset ellei saa jatkoa, olla sekoittamasta lisää poliisioganisaatiota. T / Paaterokin on vain ihminen ja vieläpä erehtyväinen, mitä nyt aikoinaan veteli huolella ylinopeutta tietyömaa- alueella. Ja on moni muukin polliisipomo moiseen sattumukseen lipsauttanut. Toiseksi viimeinen episodi on vielä näkemättä, kun poliisipomo oli vedellyt naista päin näköä ravintelissa, siis ei taida olla oikeudenkäynti vielä ohi kyseisen jutun osalta, oikeus arpoo tuomiota vielä. (Päivitys 14.12.2012 :  Tuomio tuli sakkoja ja korvauksia . . . Hovissa lie tavataan ja ei puhettakaan viralta panosta . . . )

  Eniten Talkkariakin hymyilytti tämä uutinen tai oikeastaan pääsi jonkinasteinen huutonauru:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/55737-seksia-virka-autossa-supo-mies-sai-tuomionsa 
SUPO:han suojelee kansalaistemme turvallisuutta vähän niin kuin salaa . . . Mutta tällä kertaa yksi valtiollisen turvallisuutemme puolustaja on jäänyt "nalkkiin". Olisi vaan kivenkovaa väittänyt, että suoritti lähikuulustelua kansallisen turvallisuutemme nimissä. Ja vielä varmemman vakuudeksi sanonut: Enhän minä itse siitä yhtään pitänyt, mutta nuo munat pitivät hommasta erikoisen paljon . . . No, hommahan meni sitten ihan päin vittua, kun joku kateellinen kansalainen on kaikelle kansalle paljastanut moisen virkatoimen tapaisen  . . .Poliisi kuin poliisi on kumminkin ihminen, myös himoineen ja haluineen . . .

  Itse asiassa kaikkien poliisien tuli saada päästää paineet ennen vuoron alkua, nimittäin tunnetusti ihmisestä tulee hieman inhimellisempi . . . On näet nähty, jos pillua mies ei saa vähän aikaan niin alkaa karvat kasvaa kämmenissä ja v- käyrä kohoaa uskomattoman korkealle. Ja samoin naisistakin tulee huomattavan paljon helpommin käsiteltäviä, kun niitä on pamputtanut nahkapampulla . . . .