perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonlopun virittelyä

  Taas on ilmaston lämpeneminen tehnyt tepposet Ilmatieteen arvauslaitokselle, ei vielä ole keskiläpötila nouyssut niin, kuin on arvaatu ja arvuuteltu. Talkkari on nimittäin joutunut ulkotöihin lumia luomaan. Tai siis tarkentain, nuoret eivät jaksaneet ja Talkkarikin vain koneessa istuen teki ne lumityöt, on näet tullut luettua sen verran ettei lapioon tarvitse koskea.
  Toki taas oli liikenteessä väärinpysäköijiä, joita piti vähän siis vähän kouluttaa. Vähän tarkoittaa Talkkarin vision mukaan, että siitä autosta näkyy vielä katto. Siis kun väärin pysäköi Talkkarin ajattelemalle lumenkasauspaikalle, niin se lumihan kasataan siihen . . . oli auto siinä tai ei. Ei vaan näiden onnettomien henkiset avut toimineet, kun telepaattisesti Talkkari kehoitti kauniisti siirtämään kinnerinsä jonnekin muualle parkkiin.

  Ja pitihän sitä vähän kiusata muutamaa tuttua kaveria, jotka odottelivat lumien poisajoa. Talkkari käväisi romuttamolla ja hankki muutaman auton peilin, sekä yhden käytetyn suksiboksin sekä parit taakkatelineet. Niillä oli yön pimeinä tunteina kova koristella muutama lumikasa . . . kuin olisi auto haudattu kasan sisälle. Täytyy sitten Talkkarien kevätkauden avajaisissa kertoa nämä pienet kepposet kolleegoille.
  Olisi Penakin ajatellut nenäänsä pidemälle pikkujouluissa, kun Talkkari kossupaukun veteli naamariinsa. Pietarinkadun Olli kyllä muistaa muutenkin . . . ei käy enään Talkkarin piilopullolla . . . Talkkari näet teki jäynät, helvetin  hyvää ulostuslääkettä apteekin tytöt antoivat ja hyvin se liukeni siihen konjakkiin. Ensinnäkin Olli laihtui sillä reissulla sen 5 kiloa ja joutui viikoksi ulkoruokintaan, kun paskoi jatkuvasti housuihinsa ja Ollin akka ei jaksanut pyykätä jatkuvasti. . . ja se haju tai oikeammin käry.

  Eräälle kolleegalle, ken on menossa vihille lähiaikoina, Talkkari järjesti matkan ja siihen vähän oheisohjelmaa . . . Jos kaikki menee putkeen ja Glamourinen esiintyjä ei peru keikkaansa, niin Turussa rävähtää ja kunnolla. Talkkari pulitti sievoisen summan ja jokusen putelin kuoharia, että itse Johanna Mia Mari Tukiainen suorittaa ensi miami- tyylisen sylitanssin ja sitten illemmalla ( aamuöystö, mitä luultavimmin) paikallisessa matkustajakodissa on eräänlaisen jouluaterian tarjoiluvatina . . .  Itse suuruus kun on itsensä lihottanut kauden teemaan, siis jouluporsaana oloon.
  Ei olisi kelvannut joskus vuonna 2000 ja risat, kun oli paljon sorjemmassa kuosissa ja illan päätteeksi kävi kiertämässsä bändin jokaisen jäsenen huoneessa . . basistikin sai sillä kertaa . . .