lauantai 12. maaliskuuta 2011

Aselaista juttua tulevassa entisessä linkissä . . . meikäläisestä riippumattomista syistä

Näköjään eräät kansamme ns. edustajat ovat eräänlaisia leipäpappeja ja/tai pelkkiä puolueiden kumileimasimia. Ryhnäkuri jyllää, eikä yksittäisen kansanedustajan parane pulikoida puolueen tekemää lehmänkauppaa vastaan.

Vanha aselaki sinänsä oli oikeanlainen ja toimiva. Tosin yhtenäisyys eri poliisipiirien myöntämien lupien kanssa ei ollut sama. Yhdessä piirissä sait luvan melko helposti, toisessa taasen vallesmanni ei antanut lupaa edes poliisille, kun ei ollut esittää ns. uskottavaa harrastamista, pelkkä "räiskiminen" kun ei riittänyt.

Kun kaksi hattivattia on pääsi aikoinaan seulan läpi, niin eikö tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden nimissä myös riskialtiilta poliiselta kerätä kalusto pois, mukaanlukien virka-ase ? ? Monikohan poliisi syö mielialalääkkeitä tai on joskus ollut koulukiusattu ? ? ? ?

Onhan 2000- luvulla muistaakseni  kaksi poliisi ampunut puolisonsa, avokin ja vihityn, vielä toinen muutaman lapsen päälle. Unohtamatta harjoituksenomaista pyssyeleikkiä taannnoin, sekä virkamerkin "avulla" tehtyä raiskausta  . .  (päivitys) . . . 
Ja jos kännissä ajamisesta lähtee luvat, niin ihan kansalaisten tasavertaisuuden vuoksi, myös jurrissa auton ratissa olleelta poliisilta samoin pitäisi ottaa virka-asekkin pois ? ? ? ?

Ohessa siis linkki:
http://www.halla-aho.com/scripta/aselaki_ja_poliittinen_muisti.html

Ihan tulevia vaaleja ajatellen . . .