lauantai 12. maaliskuuta 2011

Luonnon tekeleitä

Eilen sitten järisi kunnolla Japanissa, niin kunnolla että maapallokin siirtyi akselillaan enenmän kallelleen, mutta tieto täytyy tarkistuttaa vielä muualla, sillä tällaisen uutisen laski maailmalle Italialaiset tiedemiehet. Japanikin kuulemma loikkasi 2,4 metriä johonkin suuntaan.
 Mutta pahin skenario on ydinvoimalan ytimen mahdollinen sulaminen. Ja muistaakseni, vielä istuvassa hallituksessa oleva katastrofi-puolue Vihreät, vastoin arvojaan olivat päättämässä uuden ydinvoimalan rakentamisesta Suomeen. Ja joku Sinnemäen räyskä hopisee sitten jostain herätyskellosta tiedotteessaan. No mikä laulaen tulee, niin eduskunnassa sitten menee . . .
  Eihän talkkari ole ydinvoimaa vastaan, mutta takinkääntäjien kuunteleminen ja katsominen etoo, menee se ilta pilalle siinä.
Ja näköjään alkaa tuo ilmasto lämmetä  täällä pohjolassa, tosin sen lämpenemisen olisi voinut myös katsoa kalenterista, alkaa olla kevät ja kesää kohden mennään.
 Yleensä naiset kaunistuvat kun kännin syvyys kasvaa, mutta tiettyjä naiseksi luokiteltavia korppikotkia tiirailessa, tulee mieli yrjötä ja alkaa absolutistiksi.
 Paljonkohan suomalaisia olisi vähemmän, jos koskenkorva-viinaa ei olisi ? ? ?