maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ryhävalaan ruikutus

Taas on tämä ryhävalaan ja jokinorsun risteytys avannut sanaisen arkkunsa, on kuulemma tuore aviomies iskemässä naisia netissä. Ja vielä on tekemättä häämatka, josta varmaan lehdistö tulee repimään suurimmat uutiset, sitten MM- jääkiekkokullan.
 Ja vasemmalta taitaa mennä entisestä kohuparista Matista ja Mervistä, kun Tuksu on jo jättänyt ensinmäisen avioero-ilmoituksensa. Talkkari voitti vedonlyönnin seurauksena muijalta,  ylimääräisen hieronnan saunassa joskus.
 Vielä on pelko perseessä, jos yli puolisen vuotta kitkuttavat aviossa, niin muija pääsee kustantamanani ulos syömään. Toisaalta missään vaiheessa ei ollut muijan kanssa puhetta, miten laadukkaassa paikassa pitäisi veto lunastaa, joten Helsingin rautatieaseman nakkikioski lienee kelpaa. Tuleepahan samalla vietyä akkaa ulos, oikein kotipitäjän ulkopuolelle.
  Eikä sillä ole kohta haittaa jos joutuu ulkoruokintaan, sillä kesähän on tulossa ja ilmaston lämpeneminen lienee viime suven luokkaa, toivottavasti.
 Liekö jonkun törkeän rikoksen tunnusmerkistö täyttynyt, kun taannoisen hääsession muija pakotti katsomaan telkkarista, eikä tässä ollla vieläkään siitä täysin toipunut. Olo on kuin muutaman viikon ryyppyputken jälkeen, vituttaa ja rintaan pistää sekä ei tuo ruokakaan maistu, täyspainoisista yöunista puhumattakaan.