tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sairaslomalaisen viihdettä

Sairaslomalla kun tuppaa aika tulla pitkäksi, kun ei saisi tehdä mitään normaalia toimintaa. On siis pitänyt keksiä shakin ja kuvitteellisen kuviokellunnan lisäksi jotain muutakin tekemistä.
  Kerta kohta on vaalit, niin hupiakin on saanut eri vaalikoneista, joissa kysymysten perusteella pitäisi löytyä lähinnä omia arvoja oleva kansanedustajaehdokas.Ja tässä listaa ilman ehdokkaita vain puolueiden mukaan TOP 3 ja 3 inhokkia.
 HS:   PS- SDP-Kokoomus, inhokkina oli VIHR.- RKP- VIHR. siis eipä mitään uutta.
YLE:  PS- PS- Ps ja inhokkina olivat taas  VIHR- VIHR- VIHR
MTV3:  PS- Muutos 2011- PS ja listan loppupäästä ei niin yllättävää, RKP, VIHR- VIHR.  
ILTALEHTI:  PS- Ps- SDP ja loppupäässä taas VIHR: -VIHR- VASEMISTOL.
 Eli yksinkertaisena itseanalyysina tulen siis äänestämään Perussuomalaista ehdokasta, jos galluppeihin on uskominen. Tosin talkkari ei gallupeista sitä ehdokastaan valitse, eipä ole ennenkään tehnyt niin.
 Entisenä rasistina ja nykyisenä roturealistina ja isänmaan suurena ystävänä ihmettelen kumminkin, ettei vaalikoneissa esille tullut juurikaan kysymyksiä maahanmuutosta, ihan verrattuna eläkkeisiin tai vanhustemme hyvinvoinnin hoitamiseen ja takaamiseen.
 Sillä rahalla, mikä upotetaan turvapaikka-rahastus-turismiin, niin pitkälti laitettaisiin vanhustemme asiaoita kuntoon. Kun on itse nähnyt miten rahaa roiskitaan, yhtenä esimerkkinä somaliasta tulleisiin, niin minäkään ihmettele kansan syvien rivien muutoshalukkuutta. Tosin nykyisillä edustajilla on tainnut torkkupeitto pudota laittialle ja havannointi ulkomaailmaan unenomaisesta tilasta vahvistuu, niin säälittäviä lausuntojen määrä on vain vahvistunut.

 Jos galluppien mukainen vaalitulos tulee, niin Perussuomalaisilla on monta uutta kaveria . . . Toivottavasti muistavat, mitä kuka ja ketä on loppuvalla vaalikaudella tehnyt, mukaanlukien vaaliraha-sotkut.