tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sutaisuja, meillä ja muualla.

 Taas on yksi noin 30-vuotias ikiteiniksi itsensä tunteva ressukka toilaillut maailmalla. Oli tämä kyrvänoksennuksen ja vahinkoraskauden tuotos Puolassa ja Krakovan keskustassa mennyt töhertelemään seiniä. Epäonnekseen oli jäänyt kiinni, sillä entisessä sosialistivaltiossa rangaistukset ovat vähän eri luokkaa, kuin täällä. Ei se EU:n lainsäädäntö tai direktiivit ihan kaikkia asioita koske. Enimmäisrangaistus rikoksesta on peräti viisi vuotta vankeutta Puolassa, kyseisenlaisesta huliganismista ja arviot korjauskustannuksista liikkuvat siinä 2000 euron huittelilla.
  Talkkarikin muistaa, kun aikoinaan kiinni saatiin tämmöinen reppana, mutta ei siinä mitään poliisi silloin paikalle kutsuttu. Laitettiin ensin pojulle harja ja ämpäri kouraan, sekä kuurauksensa jälkeen poju sai uuden iloisemman värityksen, ihan omista spay-pulloista ja tusseista. Vähintäänkin sateekaaren kaikissa väreissä.

 Mutta ei ole poliitikoillakaan ollut elämä helppoa , sillä Eija-Riitta Korhola ( ent. Krist.-dem. nyk. Kokoomus) on mennyt paljastamaan vanhempiensa suuren salaisuuden. Eija-Riitta on kuulemma kuopuksena ja perheen viidentenä lapsena, vanhempiensa eräänalinen huolimattomuusvirhe tai yöllinen päähänpisto. Olisi varmaan tässäkin tapauksessa kannattanut ainoastaan roiskasta reisille.

                                                   Update 30.04.2011.
  Olisihan pitänyt arvata, että Eija-Riitalata tulee selitys huolimattomuusvirheensa, onhan hän sen tapainen vanhempiensakin mukaan.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Eija-Riitta%20Korhola%20%C3%84idin%20taistelu%20pelasti%20minut%20abortilta/art-1288379192391.html

  Ja mikäköhän on Eija-Riitta Korholan ja hänen äitinsä uskonto ? ? ?  Ainoastaan taitaa Korholan jutusta puuttua kengän numero . . .