keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Matematiikkaa; 33 : 2 kk / 30 v = Y / pvä

Taas on italian teletappi orhi korskahtanut . . .  On kuulemma impotentti, kutakuinkin. Mutta kun on kyseessä poliitikko niin täytyy vahvasti epäillä asiaa, vaikka Viagran voimalla. Tai sitten tahallaan vähättelee entistä mieskuntoaan.
Vaikka olenkin vielä vasta tällainen pieni kakara, niin 33 naisen hoiteleminen kahdessa kuukaudessa olisi ylivoimaista jopa 30-vuotiaalle, Berlusconi päivitteli vasemmistolaiselle La Repubblica -lehdelle. Siinä meni sitten loppukin uskottavuus poliitikkoihin, ei sen takia että paskaa puhuu mieskunnostaan, vaan kun on paljastanut pituutensa.

  Se on paskapuhetta, ettei 30 vuotias viriili mies pysty hoitelemaan 33 naista 2:ssa kuukaudessa. Talkkarin laskuopin mukaan se on, eri nainen joka toinen päivä ja parhampana kaksi. Yksi talkkarin nuoruuden kaveraista oli varsinainen panokone, joka sai eräältä nymfomaanilta kiitokset kiihkeän viikonlopun jälkeen; Kerrankin meikäläinen ajattelee jotain muuta kun seksiä ja oli vielä kädestä pitäen kiittänyt. Kyllä kaverikin vielä viikon jälkeenpäin näyteikkunassa nähdessään naisten "pikkumustat", oli yrjönnyt. Mutta toivuttuaan siitäkin, niin ei paljon ole meno hiljentynyt. Eli terveisiä vaan "panokone-Paavalille" sinne jonnekin. Niin ja terveisiä lähettää myös veneeristentautien klinikan henkilökunta.

  Toisaalta tulee mieleen, kun poliitikosta on kyse, niin onkohan hoidellut muunkin kuin kemikalioiden avulla. Eräkin maailmaa nähnyt nainen kun oli erään ikimuistoisen hellittetyhetken jälkeen todennut kumppanille: On sitä meikäläisen tavarassa käynyt pitkää ja paksua sekä värejäkin ollut useampia, mutta ensinmäistä kertaa potilasta on tuotu sisään paareilla.
Nimittäin kekseliäs mies oli mieskunnian säilyttääkseen teipannut pikkuveljen kummallekkin puolelle lyijykynän, kuin konsanaan hätälastoitus tehdään jalkansa murtaneelle tai poikkaisseelle potilaalle.

Talkkarikin on itsessään huomannut orastavan vanhuuden oireita. Ennen jaksoi aamulla maatessa painaa sen aamuerektion alas, mutta nykyään kun yrittää samaa, niin automaattisesti nousee istuma-asentoon.