perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viikon varrelta näettyä ja koettuakin

 Kun tässä on alkuviikolla ollut lämpimiä kelejä, niin viimevuonna korjaamaani valokatteen päälle "unohtamani" saha tulla tupsahti alas. En vaan silloin kesällä entinyt ottaa sitä mukaa, kun horjahdin koko paskan läpi. Eihän sitä kaikkea muista silläsilmänräpäyksellä tehdä. Onnekseni vauriot olivat vain päreiksi mennyt valokate ja kaatunut kaljatölkki, niin ja siipensä sai kyllä itsetunto ja käsivarren nahkakin ja se puoliksi tyhjä kaljatölkki.
 Ja kunniakseni voitanee jälkipolville mainita, että yli 50- vuotiaana refleksini on edelleen kunnossa, ei osunut päähän ei.  Luontoäiti kyllä yritti vienon tuulen muodossa muuttaa suuntaa, onnistumatta.

  Ja näemmä muijalla on kovempi ja pidempi vaalikuume, meikäläisellä se kun heitti karvan verran yli 38 ja pari päivää, mutta muijalla hipoi 39 astetta ja vielä muutaman päivän pidempään. Ja tässä on ihmetellyt ylipäätänsä uutisointia, onko vika ehdokkaissa ja toimittajissa, vain molemmissa.
  Tämäkin uutinen: Kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen oli lähellä joutua osalliseksi Kuopion eilisestä jättikolarista.Räsänen kirjoittaa blogissaan olleensa itsekin liikennesumassa mukana, ei tosin kolariautossa, mutta samassa ruuhkassa aivan kolaripaikan tuntumassa. Tosin kun globaalissa maailmassa eletään, niin talkkarikin taisi olla melkin osallisena kyseisessä kolarissa . . . tosin kehä 3:n ruuhkassa, jokusen kilometrin päässä . . .  kaikkihan on suhteellista, vaaleissakin.
 Ja tässä muijan kanssa saunassa istuessa, hän heitti kaksi "leijaa" ilmoille, toinen tuli yläpäästä ja toinen sieltä minne aurinko ei yleensä paista. Yläpään heitto oli kyllä pahempi, Tsaari Kurhinen, kikkeli kovana saa isoimman äänipotin ja hänen korkeutensä joudutaan nimittämään pääministeriksi . . . kyllä Berluscone olisi kateellinen ja palauttaisi elintarvikeviraston tänne . . . Pakko oli juosta alasti kotiin . . . piiloon myötähäpeästä, sängyn alle . . .


Täss nyt yrittää kaikin keinoin sammuttaa muijan esiintuomaan perverssiä visiota . . .