keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Miljoona miljoona . . .

Vera Telenius ainankin täällä lauloi miljoonista ruusuista, omalla antaamuksellisella tavallaan. Ja sitten muutama entinen hiihtovaukuttaja sitten "lauloi" poliisin pakeilla,
http://www.hs.fi/urheilu/hiihto/artikkeli/Isomets%C3%A4lle+luvattiin+syntipukin+roolista+miljoona+markkaa/1135265030262 
Esimerkillisen typerästi tässä on entinen teinilupaus Kyrö, yrittänyt doping-testissä kärähtänyttä Isometsää ottamaan kaikki syyt niskoilleen, mutta metsäähän sekin yritys meni. Muistamme toki, valtavaa myötähäpeää tuntien mitä Lahdessa loppujen lopuksi kävi. Ihmetellä täytyy, ettei kukaan hiihtokansan syvistä riveistä survoneet suohon tätä Inarin Yrityksen kasvattia. Lapin perukoilla kun semmoista on tapana tehdä.

 Silloin vuonna 2001 lopetin hiitämisen ja poltin perintösukset. Tosin muijan vaatimuksesta viime syksyllä hommasin uudet, mutta ne on tällähetkellä vielä kateissä. Epäilys on, että ne makaavat takapihalla hangessa, kun ajattelin lähteä ensinmäisten lumisateden jälkeen hiitämään. Ja joitain siihen hässäkää tuli eteen ja homma unohtui silloin.
  Mielenkiinnolla tässä nyt odotellaan lumien sulamista, tosin tässä sydäntalvella tuli kokeiltua uutta lumilinkoa ja jos oikein muistan, niin jotain värikästä lenteli ilmassa uraa tehdessä korsulleni. Jos tuli tehtyä tulitikkuja uusista hikilaudoistani epähuomiossa, kumminkin voi ajatella positivisesti, ensinmäiset sukset poltin suoraan, niin näistä tuli vasta takkapuita.