maanantai 3. syyskuuta 2012

Sikajuhlia . . . .

  Talkkarihan kollegoiden kanssa piti yhdistetyt kauden päättäjäiset ja samaan syssyyn oli mukaan otettu myös sika, siis aito Tanskalainen ei luomutuote. Sikahan oli jo viikkoja aikaisemmin teurastettu ja taatusti kuollut. Rapukekkerit toki pidettiin melkein heti kauden alkaessa joten juhlia on Talkkarillakin riittänyt.

 Ei tullut todellakaan mieleen herkkään Talkkarilla, että olisi Naantalin sikajuhlille mennyt katsomaan, kun "kolme kovaa" Tauski, Matti ja tämä Tukiainen siellä esiintyi.
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012090116028891_vi.shtml
  Ja toki lehdissä vain ihan vähän valehdellaan tai kirjoitetaan muunneltua totutta, että KAIKKI esiintyjät olisivat olleet selvinpäin. Taino näin kyllä väitti, mutta mistä sen tietää . . .  Mutta kuulemma rauhallista oli meno, kun peräti 16 järkkäriä, ei kun "turvamiestä" oli paikalla . . . on pikkuisen hakusessa Taunolla . . .
  Ja kuulemma villisikajuhlat on seuraavana suunnitteilla, joten mielenkiinnolla odotellaan esiintyjälistaa . . . Tauski, Matti . . .  Tuksu . . .  Henna, Marttina, Frederik . . . siis samantasoisia kaikki tyynni . . .

 Tonnikeiju- Tukiainenkin on bilettänyt, oikein kaulusköyhällistön rapujuhlaa Jollaksessa. Oli pitänyt oikein oma isä värvätä poliisiksi paikalle ja oikein pesäpallomailalla varustettuna. Tuksu vaan nyt tuli paljastaneeksi pari rikokseen viittaavaa tointa, ensinnäkin aitoa poliisilakkia saa pitää aito poliisi ja jos kanniskelee pesäpallomailaa, niin ei se ole tarkoitettu järjestyksenpitoon vaan Tahko Pihkalan kehittämään peliin nimeltä pesäpallo.
  Nyt ei lienee epäselvää, ettei se omena olekkaan pudonnut kovin kauas puusta, kerta isä on ollut mukana hääräämässä . . .