perjantai 1. huhtikuuta 2011

Wanhoja muistoja, niin töistä kuin blogista pelastettua.

Niin tosiaan, jo on 25 vuotta näitä "talonmiehen" hommia tehty ja aika kultaa muistoja. Asuntopuolella aloittaessani, se oli varsinainen korkeakoulu, nuorelle miehelle. Oppi-isäni ensinmäinen opetus oli; ÄLÄ syö kuormasta, eli käy painamassa kotirouvia tsm. kotona olevia naisia, jotka ovat vakiintuneessa parisuhteessa. Omasta kokemuksestaan kertoi, kun kerran oli erään viehättävän naishenkilön pauloihin joutunut ja palveluvalmiina, sekä kirousta peläten (kirottu olkoon se, joka ei kiimaista naista auta) kävi "päiväkahvilla" kyynel siilmäkulmassa.
Oli eteisestä kuulunut meteliä, mies sentään ehtinyt hypätä housuihinsa, mutta karmean kokoinen synkkä mies ovella esteenä. Ja mies vielä kaivamaan poveaan, tuskimpa taskumattia, ryyppyä tarjotakseen, vaan asehan se sieltä kainalokotelosta esiin alkaa paljastumaan. Ainoa pakotie oli parvekkeen suunta. Mies ovesta parvekkeelle ja saamaa vauhtia kaiteen yli. Loppupeleissä vammat olivat lievähköt. murtunut käsi ja aivotäräys. Ja sentään mies ponkaisi kolmannesta kerroksesta, tosin apuna oli rakentajien muovaama kumpu.Eli, en ole syönyt kuormasta, oppi-isäni kertomuksen jälkeen.
Toinen, minkä ole oppinut. Maksua ei kannata ottaa luontaistuotteina. Jos nainen ei löydä sille illalle sulostuttajaa ravintolasta, eikä taksikuskikaan innostu, niin humalaisen ja kiimaisen naisen mieleen tulee tottahan toki talonmies. Joskus onnistuu joskus ei. Minun kohdalla ei, sillä edelleen kuormasta ei syödä.

Tosin, kun sen kiertoilmaisuin ilmoittaa, täytyy olla nopea refleksit. Kokemusta on, sillä eräskin norsun ja virtahevon risteytys, ehdotti maksua luonnossa. Minä toki väsyneenä siihen, että: Eipä minulla ole NOIN isosta antaa takaisin. Niin ne refleksit pelastivat sairaalareissulta. Tämä "keijukainen" mallin DDR:n naismoukarin heittäjen tyylin, huitaisee käsilaukulla jossa oli vielä kulmissa vahvikeraudat. Jos kyseessä olisi ollut moukarihäkki ja olympialaiset, niin mitalli olisi ollut varma, jopa kultainen. Kyllä siinä unet karisee, kun uhkaavasti kassi päätä kohti valonnopeudella lähestyy. Ensimäisen ja ainoan kerran olen pystynyt taittumaan keskivartalosta taaksepäin 90 astetta, pysyen tolpilla. Joskus varmaan pitää verbaalisuutta, hieman hioa kun juopuneiden naisten kanssa keskustelee. Toinen vaihtoeto on, että sanoo itseään impotentiksi.
Mutta tarkemmin ajatellen, se ei ehkä ole paras mahdollinen vaihtoehto. Voipi joutua oikean kyrpämyllyn käsittelyyn, joka ottaa kunnia-asiakseen aiheuttaa seksuaalista mielihyvää, ressukka-talomiehelle, jolla ei seiso.