keskiviikko 10. elokuuta 2011

Hääpäivitys n:ro 1

  On se ihanaa, että on ollut tyttärensä häissä selvinpäin ja muistaa (toivottavasti) näkemänsä, tosin osa porukasta voi olla eri mieltä. Sillä jo matka kirkolta hääpaikalle oli ikimuistettava. Talkkari muisti akkansa kanssa, että Kreikassa hääkulkue piti helvetinmoista meteliä ajaessaan ohi. Samalla oli ns. hätävilkut päällä, liekö tarkoitettu ex- sulhasen hätää, kun oli ilmasissut tahtonsa aviosta ja railakkaat poikamies ajat olisivat ohi. Aivan samoin, kuin maailmalla meidän kulkue teki saman ja senverran tehokkasti, että jopa joukkoliikenne antoi tietä. Siis siitä erikois-respektit, bussikuskille siinä entisen Hankkijan kulmilla.
  Tosin vähän jäi kaivertamaan se viimeinen kiertoliittymä, kun sitä ei kierrettykään kahteen kertaa, kuten muut. Liekö kuskilla ollut jano tai sitten takapenkillä nuorella parilla oli meno alkanut mennä kiihkeäksi ? ? ? No, 10-vuoden kuluttua uudelleen . . .
   Ja pitihän kuskin myös näyttää, liekö yllytettynä tekemään pari driftaus-kierrosta siinä parkkupaikalla. Tai sitten Volvossa oli mennyt ratissa kirjaimet sekaisin, V = vasen ja 0 = oikea, tiedä häntä. Toki talkkari olisi vetänyt kärryn lähemmäksi, ettei nuoripari olisi kastunut. Muijaa kiusatakseen vedin meidän kiesin mahdollisimman kauas ulko-ovesta. Tosin tässä nyt sitten tempun seurauksia sitten kestetään . . .

  Mutta tässä vasta juuri purettu data, mutta asiaan palataan . . . lisää siis löytyy ja taatusti. Että terveisiä sinne itä-rajan suuntaan bestmanille ja tänne etelään kaasoille . . .