torstai 25. elokuuta 2011

Turhakkeita . . . .

 Jälleen on tavallisille ihmisille suotu yksi uusi julkkis, kiinteistövälittäjä Kaisa Liski. Talkkari ei ole onnekseen vielä nähnyt muuta, kuin muutaman mainoksen ja helvetisti juttuja lehdissä. Ja mikä sitä paskakasaa tonkiessa, joskin näyttävän näköinen katiska on. Talkkarin kaveri luonnehti ao. mimiä seuraavanlaisesti: Kerta ja karkuun ja mieluiten kännissä.  Ei taida ylittää julkkiskynnystä jonkun siivojan, korjaan parkettikosmetologin elämä, samaa paskaa kumminkin koko ajan. 

 Toki uutta verta tarvitaan kehiin, kun ex- leuka-Kurhinen ( Kalinainen) ei enään ole parrasvaloissa pahemmin ja eipä paljon Tukiaisen Diapam-paljastuskaan kantanut pitkälle.
 Toki kansalle täytyy järjestää leipää ja sirkushuveja, tosin nykyhallitus on keskittynyt leivän vähentämiseen. Kelpaa se duunarille pelkkä ylähuuli leivänpäällä ei siinä mitään lisukkeita, saatika silakoita tarvita.

 Päivitys k:lo 18.22

Tosiaan unohtui yksi kumitissi-missi näistä turhakkeista, sillä Marttina Aitolehti. Pomsahti tämä katiska pinnalle kun oli Eremenkon nuoremman salarakas.