perjantai 19. elokuuta 2011

Herranpieksut ja APUA . . .

 Jälleen kerran talkarin vaimo on laittanut allekirjoittaneen tekemättömään paikkaan, laulamaan niillä manipuloiduilla anopin lainaamilla karaoke-vehkeillä. Ja taas tuli turpaan että se oletettu tukka pölisi ja pahasti.

  Kahdesti kokeilin ja taatusti nuotilleen meni ja laulu oli kohdallansa, mutta joku siinä tökki . . . ja meikäläinen tosiaan tökkii sitten, nimittäin työnnettävällä leikkuriila. ( sitä 1/2 metrin korkuista "nurmikkoa" takapihalla )
  Piti pakko-ottaa lainaksi leikkuria, sillä siinä / tässä mielentilassa muijakaan ei olisi kestänyt sitä seksuaalista lykkimistä kovin pitkään. Selitä siinä sitten lansiille ja poliisille, että kyseessä on itseharkittu olotila . . . voi vielä vaikuttaa aseluvan saamiseen. 
  Jotenkin tunnen myötätuntoa mm. Vietnamin- veteraaneja kohtaan kun ovat puhuneet ns.  " vihreästä helvetistä "  Täällä se on tosiaan, toisella puolella pitäisi laulaa ja toisella raivata "nurmikkoa" ja vielä varuiksi akka on pyytänyt "joukon" kavereita karaoke iltaan . . . . .Eli korsu kutsuu luultavimmin . . . .