tiistai 30. elokuuta 2011

Vilkas alkuviikko

 Näköjään muillakin on ollut vipinää, kuin talkkarilla. BB- talo alkoi, mustalaisleiri muutti Senaatintorille, presidentin ex-turvamies törttöili tuplasti kännissä ajoneuvolla ja liekö edes virka- asetta otettu pois ensimäisen käryn käydessä. Liekö Nokia Mission johtajalla Markku Koivistolla henki oli heikompi kuin liha.  Ja kiveen ei ole hakattu, että raiskaus aina onnistuu. Oli likka ihan oikein kumautellut kivellä raiskausta yrittänyttä valtaväestöön (valkoihoinen) kuuluvaa kupoliin. Mitäköhän tämä pakkasen raiskaama pulkannaru nyt oikein ajatteli ? ? ?  Lieneekö ottanut pari buranaa ja alkanut harrastamaan runkkareiden ryhmäseksiä . . .

 Talkkarin vipinä tosin on vain työperäistä, sillä eroa on ammattimiehellä ja "ammattimiehellä". Toinen mitä tässä on odoteltu on kutsu Musiikkitalon avajaisiin, onhan meikäläinenkin jokusen satasen verran sitä sponsoroinut, verorahoilla. Olisikohan meidän lukutaidoton postinjakajamme arponut taas kutsukortit väärään osoitteeseen ? ? ?  Ja muija on jo käynyt hakemassa uudet kretogin ja sun muut asiaan kuluvat värmeet, jostain kalliista kaupasta. Näin talkkari ainakin päättelee, kun hintalappuja katsoo. No ensin vinkui VISA ja meikäläinen vinkuu sitten myöhemmin laskun nähdessään.
 
  Myönnettäköön, että Musiikkitalo on kyllä komea, mutta vähän epäilyttää kuorimateriaali. Kuparia näyttäisi olevan ja tässä on pitkin kesää uutisoitu, että arvometallivarkaita on liikenteessä, joten . . .  olisikohan joku aamu jonkun sivun kuparit kuorittu pois ja viety jollekin romukauppiaalle  ? ? ?