lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ennakkoluuloista huolimatta . . .

  Glamourisen rautaisen ammattimaisen otteen . . . tällä kertaa Mia Mari Johanna sen "näytti" oli sentään perjantain keikkapaikalla, tosin suurille (painonsa puolesta) se heille suotakoon. Eli Jakomäki hetken sai kokea jälleen maita ja mantuja järtisyttävän shown.

  Talkkarin poikakin erehtyi samaisena päivänä viinanhaku- reissulle (ikä 23v.) kun alkon tuoteet on niin kallita . . . Niin joutui järkyttymään paluumatkalla, sillä Mia Mari Johanna "Tukevainen" oli samalla laivalla. Poika kavereineen sentään saivat suojattua tuomisensa lukittuun hyttiin, vaikka pojan mukaan ylipainoisen kissan tavoin yritti vaania poikien juomaksia. Talkkarin poika, joka sentään on nähnyt yhtä sun toista kaverinsa kera järkyttyivät ja aloivat paluumatkalla vetämään viinaa itseensä liukuhihnan tavoita . . . Oli siisä kyyppärillä kiire, kun kahta janoista nuorta miestä yritti palvella, siis juomaa tarjoilemalla. Lie on tullut uusi ennätys paluumatkalla myydyissä paukuissa per henkilö. Talkakri ei vielä näin lauantai- iltapäivänä tiedä kumpi voitti . . . Jahka pojat selviävät niin sekin asia selviää . . . jos on selvitäkseen.

  Edelleen on talkkarien salaseuran salainen agentti  . . . ehdokasharjoittelija on entistä syvemmälle uittauttunut mahdollisen tulevan seurattavansa rooliin, tällä kertaa tämä on alkanut harjoittelemaan pummaamista. Ensin nyt sentään naapureita sokeria, hiivaa yms. arkisia asioita, mutta lienee jossan vaiheessa siirtyy ravintoloihin kerjäämään paukkuja, juomaan toisten laseja, sekä harjoittelee maksamattoman laskun välttelyä . . .

  Talkkari on näet ollut vähän aikaa pitänyt ns. matalampaa profiilia, sillä ainoalta naispuoleiselta rikosslijärjestöltä on tullut "ojennuskirje" rienaamisesta . . . Mutta siitä myöhemmin.