keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Harhaista menoa . . .

  Itse Woman`s Mc:n rikollisjärjestön perustajajäsen, tuo pullantuoksuinen vastuullinen äiti, keskustan entinen kunnallisvaaliehdokas joka on nähnyt silloisen pääministeri Vanhasen . . . Jarna Lahdenv . . .ääh.  kukaan ei taida pysyä perässä tämän naikkosen, ei edes henkikirjoittaja . . . sukunimistä.
  On taas alittanut "riman" jälleen. vähintäänkin Lyrican (reseptilääke) verran. Harhainen ihminen luulee sekopäässän, että saa ja voi ns. härnätä toista rikkomaan lähestymiskieltoa . . . Mutta kerrankin, vahingossa tai tahallaan Mia Mari Johanna ei ole ottanut täkyyn kiinni.
  Missäköhän on se "Lapin Ruutanan" tuoma turkki ? ? ? , kun tämä kihlattu poikaystävä tuli todistamaan oikeuteen lähestymiskieltoa hakiessa ja miten nopeasti mies sai lähteä  . . . Kas siinä kysymys . . . Joitain aikoja sitten, tämä pullantuoksuinen ja lapsiaan rakastava (toiseen lähestymiskielto) yritti ostaa internetin ihmeellisessä maailmassa ns. kolmiolääkkeitä . . . glamourisesti toki ilman reseptiä . . .
  Lie kohta aivot ovat yhtä pehmentyneet, kuin Mia Mari Johannalla . . .vetää nyt nenään jalkatalkkia . . .

  Mutta sirkus tarvitsee pellensä . . . yksi on joukosta pois, mutta toinen on uittautunut sisään todella hyvin . . . lisää hauskuutta odotellessa . . .