perjantai 21. maaliskuuta 2014

Rikolliset "Julkkikset" . . .

  Lie eniten on palstamillimetrejä, lie metrejä on rikollisesta tai sii omasta mielestään väärin ymmärrettynä, on glamourinen kuningatar itse Mia Mari Johanna Tukiainen . . . löytyy varsinkin pahoinpitelyjä, sekä jokunen rattijuopumuskin. Linnaanhan tuo on lähdössä, jahka oikeuslaitoksen rattaat pyörähtävät riittävän glamourisesti . . .

 Mutta on niitä toisiakin julkkiksia, ketkä mieluusti vaikenevat oikeuden langettamista "tuomioista" . . . Ja otetakkoon yksi viidakon tähde: Tiina Jylhä. On kuulemma jokunen tuomio veropetoksista ja kirjanpitorikoksista . . . pilkku on lienee ollut joskus väärässä paikassa, kun anfetamiini pillereitä tuli popsituksi . . . mutta kaikenlaistahan ihmisille sattuu. Ja tarpeeksi kun sattuu, niin siihen lienee tottuu.
  Tiinan uusin "valloitus" Tapani "Tape" Valkonen onkin vallan erikoinen monialaosaaja . . . Takana on mm. tuomio: ryöstöstä, dopingrikoksesta ja rattijuopumuksesta . . . Ja kaikki tuomiot ovat kuulemma "lusittu" . . . ryöstönkin koeaika päättyy kesäkuussa 2013. Eli puhtaalta pöydältä siis jatketaan . . . mahdollisia jälkeen päin selviteltäviä "lipsahduksia" . . .
  Jokunen entinen missi on jäänyt kiinni mm. kokainin käytöstä, ylinopeudesta yms. Ja samaan sarjaan menee jokunen kansanedustajan rattijuopumus, sekä ylinopeus . . . Toki unohtamatta ylinopeuksia valvovan viranomaisten omia huomattaviakin ylinopeuksia . . . Tosin suurin likapyykki on sillä puolella vielä pesemättä . . . jahka "huumepoliisi Aarnion juttu saadaan syyttäjälle asti . . . lie tuo kumminkin jossain vaihessa tekee oman ratkaisun, avitettuna tai ilman . . .