tiistai 11. maaliskuuta 2014

Perjantaita odotellessa . . .

  Perjantainahan on melkein jo perinteeksi muodotuva kansainvälinen suihinotto- päivä. Tosin se on se yksinkertaistettu versio mitä lanseerataan lehdistössä, sillä silloin aitona (beef and blowjob- day) miesten pitäisi myös syödä pihvejä . . . se ei ole Talkkarin tiedossa, mutta itse kiinnostaa kokeilla; Syödä kokoliha pihviä ja muija ns. kansankielisesti kuvattuna muija ottaa poskeen samaan aikaan kokolihaa.

  Itse päivähän on tasan kuukausi Ystävän päivän jälkeen, jolloin naiset ovat pääosassa (poislukien Mia Mari Johanna) sydänmmenmuotoisten suklaaherkkujen ja kukkien kera.

  Talkkarillekin välähti, että tulevana perjantaina Mia Mari Johanna Tukiainen "esiintyy" Helsingin Jakomäen  ainoassa oikeassa "ravintolassa" . . . Ja siinähän on glamourinen tilaisuus primadonnalle paikata meikkipussinsa tyhjyyttä . . . Talo tarjoaa, toki pientä nimellistä maksua vastaan jauhelihapihvin suoraan Sivasta ja Mia Mari Johanna kun on alalla ollut aikaisemmenkin, ottaa "suikkiin" maksua vastaan glamourisesti . . .