keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Leikkauslistoja . . .

  Taas on hallitus päästänyt kunnon aivopieruja ilmoille. Hyvin meni aikoinaan, mutta nykyinen hallitus se on syytänyt rahaa maailman auttamiseen surutta ja nyt sitten joudutaan säästämään. Leikkauslistoilla on mm. lapsilisät, työmatkojen kustannukset jne. Tosin kehitysyhteistyötäkin leikataan, mutta lie ei ole listalla kehitysyhteistyö (lue: kehitysmaille tarkoitettua tukea) Venäjälle . . . lie sinne ropisee edelleen kymmeniä miljoonia euroja . . .

  Takametsistä herraspöytään ponnahtanut ent. ministeri Kyllönen kuin kuoleman suudelmana on päättänyt lakkauttaa Malmin lentoaseman, lentosuoritteilla laskettuna Suomen toiseksi vilkkaimman, kommari kun on kateellinen. Talkkari kyllä ihmettelee Kyllösen matematiikka, kun tämä väittää 70- ilmailuharrastajan käyttävän Malmin kenttää, kun oikea luku on noin 700 aktiivista karrastajaa. No logiikka sekin, kun nolla ei ole mitään ja entisen ministeri toiminnasta voi antaa pyöreän nollan.

  Arhinmäki on taasen pannut rahaa palamaan kymmeniä miljoonia teattereiden "kunnostamiseen" . . . Juopotellut Sotsissa ja no, jääköön toistaiseksi paljastamatta muita sählinkejä .

  Hallitus suuressa viisaudessaan on paisuttanut julkisen talouden yli 50 % bruttokansantuotteesta, lie heillä oman logiikan mukaan se käänteisesti maksaa itse itsensä . . .

  Pitäisiköhän koko hallitukselta leikata kaikki karvat, tervata ja pyörittää vielä höyhenissä. Eritoten Kataiselta pitäisi leikata ns. munat ? ? ? Ettei kusipäisiä tulla tupsahtaisi lisää Suomeen . . .