sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

"Uutisten" takaa . . .

  Talkkarikin on huomionut, että lama tai opetuksen alasajo puree varsinkin itseään toimittajiksi tituleeravian joukossa. Tai sitten on tarkoituksellisia rimanalituksia, missä kosiskellaan köyhtyvää kansaa ostamaan  lukemaa lööppien ylisanoja aiheesta, kuin aiheesta.

 - Sunnuntain aamuun pisti silmään tämäkin "uutinen" . . .
Iltalehti oli otsikossaan uutisoinut Järvenpään Jampassa aamuyöstä tapahtuneesta ammuskelusta ja tämä tapahtui noin kello 05.40. Eli 20 minuuttia vaille aamu kuutta (6).
  Kaikkihan on kyllä tavallaan ajallisesti suhteellista, mutta kyseinen kellonaika ei normi- ihmisellä ole aamuyötä . . . Tosin on tainnut jutun kirjoittajalla olla suhteellisuus vuorokauden ajoista sekaisin, rankan perjantain ja lauantain trendikkään bilettämisen takia . . .

- Toinen uutinen kertoo, että Voice of Finlandissa on nähty seksiä tihkuva esitys . . . Maya Kurki, etunimi lie "taitelija"nimi  . . . on esittänyt seksiä tihkuvasti kappaleen Come Together. . .
  Toki tässäkin tapauksessa, seksikkyys on katsojan silmien ja varsinkin pervon mielikuvituksen tulos. Mutta pelkkä minimekko vesirajaa hipoen, halpis- korkkarit, yhdentekevä meikki ja tukisukkahousut eivät ainenkaan Talkkarin viisaria juurikaan väräyttäneet . . . Eikä Talkkari ole sentään mikään pervo ole parsoonaltaan. Perusnätti likka . . . ilman mitään sykähdyttävää.

- Ja laihdutus ja elämäntapa- remontti ylipäätänsä . . . Milloin joku julkkis on niin ja niin paljon laihduttanu jne. No, saahan siitä palstantäytettä ja "uusia" laihdutusohjeita, lisää kaiken kirjavaan valikoimaan. Talkkarilla ei ole ollut moisia ongelmia, mutta moni "juoksee" tai siis melkeimpä lyllertää vinkkiviidakossa ja aina uusimman ahaa- idean perässä, jonka lanseeraa entinen läskijulkkis.

                           Pakko mikä pakko . . .
  Tuoda esille suurimmista suurin ja glamourisin laihduttaja, itse Mia Mari Johanna Tukiainen. Oman kertomansa mukaan kavitaatio- hoidot ovat joskus tuottaneet tulosta ja joskus ja ihan oman kertomansa mukaan IBM on ollut 24 tai jotain sinne päin, siis omaan erehtymättömäänsä tapaan.
  Samoin kyseinen punkero, oman kertomansa mukaan loistaa laulutaidollaan ja jolle on tehnyt "joku" ruotsalainen ammattisäveltäjä tsm. pari uutta luritusta joskus viime vuonna . . . Tosin eipä ole vielä näkynyt Suomen tai Ruotsin hittilistoilla . . . Tosin kuin pituuteensa nähden helvetin turpea lienee on helvetinmoinen hittitehtailija Miamisessa . . . Minne on haikaillut jo monen vuoden ajan.

  Ja sitten viimeisin aivopieru . . . Susanna Penttilä julkaisi rohkean kuvan- Nyt näkyy kaikki läpi !
http://www.iltalehti.fi/viihde/2014031518126188_vi.shtml
  No, pari kumilla terästettyä "leiliä" jotka ovat suhtkoht ryhdissään, mutta missä näkyy ns. loput ? ? Onko brassi- sheivattu vai villinä ja vapaana rehottava "puska" . . . Noitahan näkyy taas kohta Suomen suvessakin . . .