lauantai 29. maaliskuuta 2014

Päivän uutisantia

  Talkkari näin kesäajan kynnyksellä on herännyt aikaisemmin ja lukaissut uutisia ja tässä on sitten tulos, kaikessa karmeudessaan . . .

  Eli, hätäkeskuksissa on kuulemma pulaa pätevistä työntekijöistä: On siis entiset / pois potkitut / vasta valmistuneet poliisit työllistyneet muualle . . . Ei enään kuulla ratkiriemukkaita kommentteja mm. ihmisten painosta ja turpaanotosta naisilta yms.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032918166820_uu.shtml

  Seuraavan hypäti silmille harmistunut tuleva ex- ministerin kommentti "viimeiseltä ehtoolliselta"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288671200126.html?pos=ok-nln
ei enään sitä "vasuri" lie istu puhtaan valkoisten pöytäliinojen ääressä, vaan tyydyttävä on ruudullisiin pöytäliinoihin . . .

  Ja ei mitään uutta ex- presidentti Halosen toiminnasta . . . toivottavasti tämä punapää ei pääse taivaaseen . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201403290054109_uu.shtml

  Ja etukäteen voittajasta päätetty Guggenheim-museon arkkitehtikilpailu alkaa muodollisesti . . . mutta vielä on auki koko kilpailun rahoituskin . . .  Talkkarikaan ei tiedä, ketä on pahempi pettämään kaupanteossa, juutalainen vai arabi tai peräti venäläinen ? ? ?

  Aamun viimeisenä "pläjäyksenä" olkoon se että, yli 70 poliisia tai poliisihallinnon virkamiestä on saanut sakkoja Mika Myllylän kuolemaa koskevien tietojen kaivelusta . . . yli 70 voi tarkoittaa siis  toiselle sadalle menevää lukua . . .  Ja selityksetkin ovat aivan alakouluikäisen tasoa, ketkä ovat jääneet kiinni koulun takana tupakan poltosta välitunnilla . . . No, tässä nähdään poliisi"miesten" henkinen taso ja kehitys . . .
  Toivottavasti nämä sanktiot menevät ao. henkilöiden nimikirjaan, joka eräänlainen työtodistus jossa näkyy ansiokaskin palkitseminen, kuin myös rapsut . . . Kuten itse pääpiru poliisia leikkivällä (muodollisesti pätevä) T/Paaterollakin, jolla löytyy sieltä ainakin yksi ylinopeus- sakko . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032718161680_uu.shtml