maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hauskuudelle ei loppua ???

  Talkkari on vähän viikonloppuna jos viihteelläkin, niin myös kaverin mukana ollut jodlaavaa matikkakoiraa kokeiltiin käytännössä . . . Toimihan tuo, mutta sitten se koira sai jonkun ihmekohtauksen  . . . kun tarjottiin janoon suoraan lekkeristä jotain kaakaon tapaista juomaa. Oli näet kaveri sittenkin lirauttanut joukkoon rommia . . . Tosin loppupäivä pohjoisen selkosillä meni rapsakasti . . . Kaveri jodlasi, Talkkari veti pulkassa vällyjen alla olevaa aitoa matikkakoiraa ja matikoita kolkattiin ja ylösnostettiin melkein urakalla.

  Mutta on tapahtunut myös galmourisesti muuallakin  . . . Mia Mari Johanna oli kuulemma kännipäissään ajatellut käydä rakas- paras- siskonsa haudalla viemässä "tingentangelia" ja sentään myös aitoja kukkia  . . . mutta jälleen oli suuntavaisto pettänyt . . . ja yö tullut vastaan, kun kohta lakavaa maatumista osottavaa siskoa ei löytynyt.

  Toisaalta pienen sisko (kokonsa puolestakin) on alkanut "oppimaan" isoimman (mm. kokonsa puolesta) taattua glamourista tyyliä pitää hauskaa . . . leualla tai ilman on Kalinainen ilmoittanut jatkavansa hauskanpitoa, kun kerta on taas kuivan kauden jälkeen alkuun päästy.

  Hahah. Jarnalle vaan tiedoksi, sen mitä olet kirjoittanut aikoinaan internetin ihmeelliseen maailmaan . . . se kyllä pysyy siellä ikuisesti ja pulpahtaa aina esille:
https://www.youtube.com/watch?v=i3DwY_7cxSg
  Juuri näinhän "pullantuoksuinen" pulkkamäessä viihtyvä täydellinen "äiti" toimii . . . kun ei tapaa lapsiaan . . .