sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Kypsät" julkkisnaiset . . . .

  Talkkari löysi vähän internettiä rääkättyään jutun, missä "kypsät" naiset ovat kertoneet seksinsä olevan parempaa, kuin nuorempana. On siinä avautunut mm. Läski- Liski, Jungerin höyläys, Eini ja Tervon muija. Talkkari ei ole kyllä ketään taatusti muistinsa mukaan höylännyt, mutta Aarre Elon tytärtä voisi kokeilla  . . . eihän tuo ole kuin vasta vähän yli 40- vuotias . . .

 Liskiä ei sentään Talkkari ajatellut, kun lie tällä ei välttämättä ole viimeisen synnytyksen jälkeen ole sitä "isännänän tikkiä" isketty sinne alapäähän . . . taaskaan . . .
  Lopullinen "lerppu" iski, kun Talkkari alkoi vahingossa ajattelemaan Mia Mari Johanna Tukukiaista . . . siis suorarastaan jonkinlainen itse aiheutettu impotenttisuus . . . .  ei seiso ei, vaikka muija tuossa hepeneissään keikistelee . . . nytkin.

  Talkkarien salaseuran salaisen osaston salainen kokelasagentti on kysellyt, että miten vielä pääsisi lähemmäksi "pahuuden ytimeen"  . . . Mutta ei ole yleispätevää vastausta siihen, sillä sen täytyisi tapahtua pillerien pyöritysten kautta ja kun päihteettämään vapaaehtoistyöntekijään ei ole saatu yhteyttä pohjoisella uudenmaalla . . . Eli täytynee odotella seuraavaa viranomaistointa, missä ao. henkilö yhytetään  . . .