torstai 13. maaliskuuta 2014

Sekaisin, kuin pinkki käkikello.

  Talkkari myöntää itsessään olevan vikoja, mutta ei niin paljon kuin eräät ken, tahtoo hinnalla millä hyvänsä pysyä glamourisesti julkisuudessa . . . ja jotka jakomielitautisen taivoin "yrittävät" pysyä pois . . . mutta yöperhostakin vetää valo (kuuluisuus) puoleensa . . .

  Jälleen on internetin ihmeellinen maailma tallentanut ikuisiksi ajoiksi kuuluisia aivopieruja . . . Joiden näiden tuottajat vain luulevat pyyhkiytyvän DELETE- näppäintä käyttämällä . . . Talkkari kyllä tiettää, että kiveen hakattu ei ole totta sillä kivenhän voi murskasta . . . mutta internet on sen asian muuttanut . . .

  Eli, lie glamourisesti lihonut Mia Mari Johanna on päässyt kuulemma vyöryämään Tallinaan ja alkanut järjestämän niin takkutukan pidennyksiä ja minkin perskarvoista nyhdettyjä ripsien pidennyksiä . . .
 Onnekseen Talkkari lähtee lomalle täysin toiseen suuntaan.

  Ja sitten "Harha- Jarna" vai miksi tuota "sekaisin" (täysin) olevaa pitäisi kutsua, kun postauksissa vähän väliä taas menee naimisiin, lapisista ei saa keskustella internetissä mutta itse heittää juttua sinne . . . kaikkea, mistä ei ole mitään järkeä tai todenpohjaa . . . lie siteeksi on se, että rikollisjärjestöksi itse tunnustautuva Woman`Mc:n yksi perustaja on "porsinut" kaksi lasta ja tietojen mukaan toiseen lapseen on lähestymiskielto määrätty . . . ei pääse pullantuoksuinen "äiti" pulkkamäkeen, kera kihlattunsa kanssa, joka toi pohjoisesta turkin. Tosin nyt ei turkkia ei tarvinne ja pulkkamäkeen varmaan etelän "lumilla" on turhaa yrittää . . .
  Onnekseen, kaameaa fyysistä kostoa peläten Woman`s Mc:n taholta Talkkari lähtee lomalle toiseen suuntaa . . . Puukko on, mutta puntari puutuu, mutta lienee tuokin löytyy . . . jossein muualta, niin marketin hedelmäosastolta . . . digitaaliaikaan kun on siirrytty myös pohjanmaalla:kin ?

 Ja vielä, talkkarien salaseuran salainen agentti on aikuisen oikeasti mennyt ns. katkolle . . . ja tämä tyrkkyagenttikokelas on ajatellut jatkaa tutustautumista itse seurattavaan "persoonaan" alkamalla pummaamaan kaikkea mahdollista . . . sentään pois lukien pillerit ja napit  . . .
  Mutta siitä ensi viikolla mahdollisesti enemmän, että astuuko uusi agentti remmiin ja miten kuviota väännetään alkoholisoituneen ? ? ? salaisen agentin kanssa . . .