perjantai 21. lokakuuta 2011

Henkistä pahaaoloa

 Ei helvetti. mihin tämän maan asiat on oikein menossa. Pirkanmaalla poliisi saa huomautuksen apulaisoikeusasiamieheltä, Ylöjärvellä kolme alaikäistä tyttöä ryöstää ja telkeää valvojan kaappiin. Ja VR on taas otsikoissa, kun hihuli oli esitellyt asekopiota lähijunassa. Siva on taas ryöstetty ja tällä kertaa Helsingissä.
  Niin ja yksi matelemalla kävelevä katasrofi E. Tuomioja on jälleen avannut sanasen arkkunsa, jonkinmoisen demariversion vanhasta sanonnasta: Ken miekkaan tarttuu - se miekkaan hukkuu.

   Talkkarikin jäi äidilleen "kiinni" mitä nuorena tuli iltaisin tehtyä . . . noin 30- 35 vuotta sitten. Tuli kaverin kautta selville, että talkkari oli kuulunut kaupungin kovimpiin kuuluvaan kaupunginosa- jengiin. Muori oli siillä seisomalla tajunnut ne ruhjeet ja mustelmat, mitkä olivat kuulemma tuleet pyörällä lippaamisista . . . Tällä kertaa oli valheella vain hieman pidemmät jäljet. Onnekseen talkkari on jo senverran "vanha" ja eikä tuota tukkaakkaan ole paljon, niin ei tukkapöllystä tullutkaan mitään.

  Eli on tällä viikolla kastuttu pari kertaa ja jääty vihdoin kiinni muunnellusta totuudesta, sekä ihmetelty maailman menoa, eli jos muija suo niin vedän kännin kotona ja jos ei, siirryn korsuun vetämään kunnon kalsari- kännin.