sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tutkimuksia . . .

 Talkkarihan on suuri tutkimusten tutkija ja maanrakoon lyttääjä. Tämän tutkimuksen osalta täytyy kyllä vähintään kahdesti miettiä, että onko totta vai tarua: Rintojen tuijottaminen on terveellistä.
 - Tutkimuksessa selvisi, että rintoja viiden vuoden ajan tuijotelleet miehet olivat toista ryhmää selvästi terveellisempiä. Yli kymmenen minuuttia rintoja päivässä tuijotelleilla miehillä oli keskimäärin vähemmän sydänongelmia, alhaisempi leposyke ja alhaisempi verenpaine.-  Tosin tutkimuksessa ei ole mainintaa mahdollisista liitännäisseuraksista, kuten poskien kuumotuksesta, nenäverenvuodoita ym. pään alueelle aiheutuneista fyysistä vammoista.
   Talkkari kyllä tietää, että jos muita kuin oman muijansa rintoja liian pitkään tuijottaa, niin avokasta tulee akalta tai tuijottettavalta ryntäiden omistajalta. Mene siinä sitten kertomaan, että tässä vaan hoidetaan terveyttä mutta tosiasiallisesti se taitaa olla vaarassa. Myöskään tutkimuksessa ei ollut manintaa kumi-tissien vaikutuksista, feikkejähän ne ovat.
  Jos talkkari tuijottaisi luonnossa J. Tukiaisen luonnottomia nahkapusseja, niin ensisekunneilla kyllä huutoyrjö tulisi. Ei helvetti, täytyy näemmä tarkempaan tutustua tähän tutkimukseen ja muijan tissien tuojotteluun.

                           Päivitys 03.10.2010:
 Ei mitään terveydellistä vaikuta vielä, pikemminkin eilen leposyke nousi, kun muijan ryhtäitä tuijottelin.

                            Päivitys 15.10.2011:
Ei mitään myönteistä terveydellistä vaikutusta, sillä on niskat jumissa jo toista päivää. Sekä vasen poski kuumottaa vieläkin eilisen saunareissun jälkeen.

                             Päivitys 21.10.2011:
Tuli sitten vidioklipin kautta katseltua ryhävalaan muovinahkapusseja, vahingossa aivan vahingossa:
http://www.stara.fi/2011/10/20/arto-lansman-hakkaa-johanna-tukiaisen/
Ja yrjötauti jatkuu, ei pysty nukkumaan eikä mikään pysy sisällä . . . .