torstai 13. lokakuuta 2011

Tasa-arvoa ? ? ?

 Legendaarisin heitto tasa-arvosta: Mies juttelee "tuhmia" puhelimeen, niin se on seksuaalista ahdistelua. Kun nainen tekee saman, niin se on 9,95 euroa + pvm.
  Jälleen aikaa tappaakseen talkkari oli eksynyt sivuille, jossa kirjoitettiin naisen ja miehen seksuaalisuudesta. Tässä pieni pintarapaisu eräistä jutuista: 
- Miehet eivät pidä tilanteista, joissa naiset syyttävät miehiä orgasminsa puuttumisesta. Suurin osa miehistä kuitenkin haluaa, että myös naiset nauttivat seksistä. Valitettavasti meiltä puuttuvat aivokirurgiset välineet, sillä orgasmi tapahtuu aivoissa.
- Miehet eivät pidä avuttomista naisista. Aluksi naisen avuttomuus kieltämättä puree, koska mies pääsee itse pätemään, mutta pitemmän päälle naisen avuttomuus on todella raivostuttavaa .
  
  Toinen kiinostava juttu oli seksin vaaroista.  
– Pitkään jatkuneelle kuumeelle ja yskälle löytyi Intiassa erikoinen selitys, kun lääkärit huomasivat kondomin naisen keuhkoissa. Kumi oli joutunut väärään paikkaan intohimoisen suuseksin aikana.
– Vieraiden esineiden työntäminen anaaliin ei ole ikinä suositeltavaa. Kroatialainen mies teki näin hehkulampun kanssa. Lamppu räjähti siellä missä aurinko ei paista ja mies oli vähällä menehtyä.

  Että tällaista juttua ns. varteenotettavassa mediassa kaiken kansan luettavana. Ja talkkari muutoinkin ihmettyttää, kun telaketjufemakot suupielet vaahdossa vaativat tasa-arvoja ja kumminkin nyrpistelevät nenäänsä kun  mies ei avaa ovea heille. Ja intissä naiset saava tissiliivi-rahaa tsm. lisää, olisihan nuoren miesten kivempaa olla, kun marssilla tyttöjen ryntäänt hyllyvät tahdissa . . .  Ja se lähitaisteluharjoitukset . . .  oikein tekee pahaa, kun ajattelee miten miehestä "otetaan mittaa". . . .